Sectiune dedicata exclusiv evenimentelor, adunarilor, intalnirilor, ocaziilor speciale la care sunt invitati sau au participat membrii ClubFord
09 Iun 2011, 21:08
Pai, acum si matale, daca nu ti-e cu suparare... da' noi, tot discutam de pe data de 26 Aprilie cand am demarat discutiile de pe topicul de aici
viewtopic.php?p=901084#p901084 ca sa nu mai pun la socoteala si faptul ca pe 22 Mai am facut o incursiune pe Transalpina
viewtopic.php?p=915466#p915466 unde am schitat un fel de jurnal de calatorie video unde apar specificati kilometri parcursi, ore de plecare si de sosire, filmari pe tronsoane de itinerariu... pe care daca il parcurgi o sa iti dai seama singur de ce trebuie sa plecam la 09.00 dimineata... ce sa mai totul mura'n gura... altfel nu pot sa zic...
Iar daca ai participat la intalnirile voastre de la Sibiu nu cred ca Paul si Marian nu ti-ai zis nimic de Transalpina...
Eu unul nu ma supar, dar sincer acum... am obosit sa tot explic la fiecare totul... iar si iar, si iar... aceeasi chestie... doar pentru faptul ca nu ati citi pe forum ce trebuia si cand trebuia... Eu tot bat toba din 26 Aprilie cu Transalpina... acum daca nu a ajuns la urechile tuturor nu consider ca sunt eu vinovat... Imi pare rau...
Mai pun inca o data jos, pentru cei care nu au vazut la momentul potrivit filmul incursiunii de pe Transalpina din 22 MAI 2011.
Cu respect...
- 09.00, plecare din Rm.Valcea spre Calimanesti (21km);- 09.30, sosire in Calimanesti-Caciulata, continuarea drumului spre Brezoi (18km);- 09.50, sosire in Brezoi, continuarea drumului spre Voineasa (39km);- 10.30, sosire in Voineasa, continuarea drumului spre Vidra (24km);- 11.20, sosire in Vidra, continuarea drumului spre Obarsia Lotrului (17km);- 12.00, sosire in Obarsia Lotrului, continuarea drumului pe Transalpina in directia Ranca (21km);- 13.30, sosire in Ranca, dupa mai multe popasuri si opriri pentru admirarea peisajului pe Transalpina;- 14.20, popas la un gratar pe malul raului Bistrita intr-un cadru natural deosebit;- 21.15, ridicat tabara si plecat spre Rm.Valcea (73km).
09 Iun 2011, 21:10
SB_08EXE .Eu sunt unul din cei care a facut pe 22 mai acest traseu si pot sa garantez ca in conditiile actuale in care se prezinta Transalpina nu gaseai un organizator care sa poata sa asigure siguranta unei hai sa-i zicem defilari pe acest traseu si nu ma refer la carosabil .S-a mai spus pe aici ca momentan nu exista parapeti de protectie,portiuni din carosabil surupate din cauza apei si slab semnalizate plus alte obstacole care necesita un grad sporit de atentie care de multe ori este atrasa de frumusetile din jur.In aceste conditii nimeni nu putea garanta securitate si implicit aprobarea unui astfel de traseu.Ce se face sambata este ceva neoficial si chiar daca plecam impreuna este la dorinta multor membrii care doresc sa nu rateze ceva frumos dar fara implicarea organizatiei sau a altor oficialitati.
09 Iun 2011, 21:19
Iar eu tin sa atrag din nou atentia celor care doresc sa participe la aceasta plimbare pe Transalpina, ca o data ajunsi acolo, la altitudinea de 2300m, sa se abtina de la orice cascadorie. Pe cat de spectaculos este traseul pe atat de periculos este si nu avem nevoie de evenimente negative, fapt pentru care ne vom dezice de orice participant care nu o sa aiba bunul simt sa respecte anumite reguli de la sine impuse si il vom exclude din grup.
09 Iun 2011, 21:21
Tot fara vreun apropo;
Dar discutia despre aceasta plimbare exista in sectiunea despre ZCF2011 de ceva vreme (din aprilie este topic separat in sectiune:
viewtopic.php?f=173&t=63529&st=0&sk=t&sd=a), discutiile cu ce am vrea sa facem si cine ar dori sa participe au inceput mult mai inainte in topicul de dezbateri generale ZCF.
In ce priveste ora de plecare s-a subliniat in mai multe randuri necesitatea acestei ore matinale, in urma eforturilor lui Florin21 si a lui Patuiag de a merge in recunoastere si a da toate detaliile, Km, timpi, imagini cu drumul in sine.
Cum scopul acestei plimbari nu este cel de a puncta in agenda de bord inca un drum facut, ci de a te bucura de priveliste mie mi se pare normal sa rezervi mai mult timp acestui traseu.
Cei care vor sa plece mai tarziu, sau chiar Luni (de ex. eu daca vremea nu v-a permite Sambata, voi face aceasta plimbare Luni cu cei care vor sa mearga atunci, sau singur, este alegerea mea) , fiecare este liber sa aleaga.
09 Iun 2011, 21:51
Eu o sa merg indiferent de timp, am mai mers si pe ploi groaznice si pe zapezi si pe drumuri vai de capu lor, daca o sa ne fie frica nu rezolvam nimic... Mi-am impus ca Sambata o sa fiu alaturi de Florin si prietenii din VL in plimbarea de pe Transalpina si indiferent de vreme o sa facem acest traseu alaturi de ei (indiferent daca suntem 2-3 masini), daca o sa respectam regulile de circulatie si nu ne avantam, vorba lui Florin in " cascadorii" totul o sa fie bine.
09 Iun 2011, 23:24
Ca sa ma fac lamurit: eu am intrebat pentru a sti toata lumea ce se doreste de la aceasta actiune. In aceasta situatie cred ca se mai poate face un grup care sa plece mai tarziu, nu trebuie sa fii la party primul, la 19, poti veni si la 21. Asa ca daca sunt doritori pentru alta ora, sariti cu propunerile.
PS. Eu nici macar nu cred ca voi participa, dar am zis ca e mai bine sa lamurim din timp; recunosc ca nu m-a interesat pana acum topicul acesta, am intrat in el deoarece jeutzu a zis ca plecam la 6:30 Sambata pentru a merge pe Transalpina.
10 Iun 2011, 21:31
deci la 9.45 la Brezoi in parcare unde ne-am vazut pt Ciunget ?
10 Iun 2011, 21:57
Nene
Florin,ma hotarai sa merg si eu cu voi la plimbarea pe transalpina.Deci maine la 08.45 maxim sa fiu in parcare la Interex,nu?...si daca vei face si fasole din aia la ceaun...

...
10 Iun 2011, 22:08
Salut, don Giovany! Poate ne intalnim pe drum spre Valcea, ca eu vin de la Slatina. Eu am masina din avatar, un Fusion gri inchis, OT 11 KXD... Nu ne cunoastem, dar ma bucur ca in ciuda problemelor pe care le-ai avut, ti-ai facut loc si la putina distractie!
cu stima,
Doru
10 Iun 2011, 22:24
Salut
Doru,cred ca tre sa plec de la 07.00 din Craiova ca sa ajung la timp fara sa fortez masina.Eu am scorpie alba cu geamuri negre,si nu cred ca mai este alta de DJ care vine la zcf

...ar fi frumos sa ne intalnim pe traseu pana la Valcea.
10 Iun 2011, 22:42
Si eu vreau sa plec la 7 din Slatina. In mod normal si legal, fac cam o ora si jumate pana la Rm Valcea. Acu, stii cum e, cu socoteala din piata si cea de acasa, se poate sa plec la si-un sfert...
Daca pleci la 7 din Craiova, pe la 7.45 abia esti la Ganeasa, nu cred ca poti ajunge la 8.45 la Valcea! Sunt 90 de km, trebuie s-o cam forjezi, si, dupa cum probabil stii, sunt localitatile una dupa alta, basca vreun "tun"... Daca vrei, ma poti suna pe mobil, vedem pe unde suntem, si daca esti in urma, barem sa-ti zic de "vanatori"...
10 Iun 2011, 23:38
Pai atunci plec pe la 06.30 de acasa.Am statie CB si detector de radar,nu plec niciunde fara ele
Noapte buna stimati colegi,ma bag la somn,ca maine avem treaba
11 Iun 2011, 05:48
S-a aratat si soarele... deci este bine... se pare ca vremea o sa tina cu noi...
Reamintesc celor care merg cu noi, daca au gratar si cele necesare sa si le ia cu ei pentru ca vom face un popas pentru a servi masa de pranz. Deci fratilor taiati gaina sau purcelul, scotociti prin frigider sau dati iama in supermarket, dupa caz...
11 Iun 2011, 06:35
noi suntem gata

cu tot intr-o ora pelecam catre voi
11 Iun 2011, 07:07
O.k. si noi plecam acum de acasa.
Cine doreste ceva poate sa ma sune - 0766 415120 - noi acum plecam de acasa si o sa trecem prin supermarket pentru cumaaraturi de final la gratarul ce se preconizeaza...
11 Iun 2011, 22:25
Pt cei care merg maine la Caciulata.Pe la ce ora plecati?Ar fii frumos sa plecam mai multi din Valcea.
12 Iun 2011, 00:27
Hai sa ne intalnim dimineata la orele 09.00 in parcare la INTEREX.
Am vorbit cu ceilalti prieteni si colegi de forum sa ne vedem cu totii maine la orele 09.30 in Calimanesti.
12 Iun 2011, 21:55
Nene
Florin multumesc pentru fasole

fuaaarte buna

o sa te pun in pomelnic

,de fapt mama

,ca ea este cu biserica
13 Iun 2011, 07:47
Mersi... cu placere...
Oricand treci prin Rm. Valcea sau ai in plan o incursiune pe aici... da de stire... te poti baza pe noi. Poti spune deja ca ai cativa prieteni noi.
13 Iun 2011, 15:31
Ma bucur ca am prieteni noi,imi place gashca voastra de acolo,voi stiti sa va distrati si sa va simtiti bine,si asta ma face si mai mandru ca sunt oltean

si mi-ar fi placut sa veniti si voi la party,sa jucam o hora,o sarba
13 Iun 2011, 21:33
Ne bucura faptul ca va placut plimbarea aceasta si sunte-ti bineveniti oricand .Noi am incercat sa facem tot posibilul sa ne simtim bine impreuna si sa mai veniti si altadata pe la noi.Nu stim daca ne-a iesit in totalitate dar va lasam pe voi sa faceti aprecieri sau critici.Intodeauna exista loc de mai bine si o sa luam in considerare sfaturile voastre.
P.S. Am sa pun aici un clip cu o parte din ce am reusit sa filmez si sa pozez din aceasta plimbare.
13 Iun 2011, 22:09
Bravooooo, Niculeeee!!!!!! Ca intotdeauna, in inaltime!!! Filmarea, frumoasa ca amintire, insa a fost atat de frumos aievea, ca e musai sa mai facem asa ceva!!! Tuturor, celor care au compus aceasta coloana, stima si multumiri, pentru ceea ce a fost unul dintre evenimentele din viata familiei Vaduva, Doru & Carmen. N-au fost putine, dar ne bucuram de fiecare data, ori de cate ori mai adugam o realizare la "zestrea" familiei!

Aaaaa, si sa nu uit! La revedere, pe curand!!!
15 Iun 2011, 01:07
Aici,
https://picasaweb.google.com/1160655346 ... directlink puteti vizualiza toate pozele de la incursiunea de pe Transalpina, prilejuita de organizarea si desfasurarea Zilelor ClubFORD 2011 la Rm.Valcea...
15 Iun 2011, 08:20
Urmatoarea intalnire locala pe cand?
poate la o terasa ceva? sa putem bea si o bere.... parerea mea....

de exemplu la Motel Capela.....
15 Iun 2011, 21:37
Si restul de poze...
https://picasaweb.google.com/1160655346 ... directlink prin bunavointa lui
"wador29"... toate drepturilev rezervate...
16 Iun 2011, 16:45
Un clip cu defilarea + parcare Seaca
16 Iun 2011, 19:48
Salut.
Stie cineva unde pot sa fac revizia la AC?
Ma intereseaza ulei la compresor, freon, test de performanta, dezinfectare si chiar schimb de filtru de polen...si la un pret bun.
Multumesc anticipat.
16 Iun 2011, 20:01
Frumoase momente ai surprins patuiag !
Faine amandoua clipurile realizate de tine.
Bravo !
17 Iun 2011, 07:47
A venit pana la urma si montajul meu video...
Greu... foarte greu... multe momente frumoase, multe amintiri... 15Gb de filmari... chiar nu am stiut ce sa tai si ce sa pastrez ca sa pun aici...
Sper ca apare toata lumea in filmari...
P.s.
Pentru cei care vor spune ca este prea lung filmul exista un buton pentru derulare imagine inainte...