Dupa 1600 km facuti in concediul de anul asta, constat ca I love to hate my car

Pe partea de 'hate':
- mi s-au dus telescoapele de la haion - nu mai ridica deloc haionul, trebuie actionat manual, preferabil cu doua maini, ceea ce nu e deloc de ajutor cand le ai ocupate cu lucruri de pus in portbagaj;
stiti cumva daca se pot repara / umple telescoapele de haion la Fiesta mk6?- s-au desprins niste ornamente de plastic de pe stalpul vertical al portierei - am mai vazut Fieste cu aceeasi problema, se pare ca expira garantia la lipiciul cu care erau prinse

-
big hate: daca puneam cate o lumanare aprinsa in fiecare far as fi vazut mai bine pe drumul de noapte, dar am zis ca e de rau augur sa umblu cu lumanari aprinse cu propria-mi mana;
pot pune becuri mai puternice, care sa fie totusi legale si sa nu deranjeze traficul de pe contrasens?Pe partea de 'love':
- am scos un consum mediu de 5.3 l/100 km, mers cu grija (maxim 120 - 130 km/h pe autostrada, cand a fost nevoie sa depasesc, in rest 100 - 110 km/h); nu e spectaculos, stiu, dar e bine, nu?
- ah, bancheta rabatabila si portbagajul urias care se poate obtine; in curtea Ikea s-a asezat un nenic pe banca, tacticos, sa vada cum putem pune doua carucioare de cumparaturi, printre care si un covor cu lungimea de 2 m, intr-o masinuta din care am scos bagajele de la mare, trusa de scule si alte maruntisuri; n-a fost cel mai comod drum Bucuresti-Cluj cu covorul pe sub brat, dar singurul lucru care m-a oprit sa umplu mai bine spatiul generos obtinut prin rabatare a fost bugetul

Daca aveti info despre repararea telescoapelor si solutii pentru o iluminare decenta, astept sugestii.