Cumparare

Caut element strangere colier pe borna acumulator

Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Unde si cat

Moderatori: KomandantuR, adicristea

Caut element strangere colier pe borna acumulator

Mesajde ndcvmn » 22 Mar 2010, 12:30

Postez aici, pt. ca e posibil ca nu multi sa citeasca si sectiunea ,,Mocca'' (cereri).
Apelez la bucuresteni sau la cei ce au drum imediat in Bucuresti.

Daca are cineva sa ma ajute (contra cost sau, o indrumare sigura catre o ,,sursa'' din Bucuresti) cu 1 - 2 buc. element strangere colier pe borna acumulator (pt. FF1) , ii / le multumesc anticipat.

Martorii din bord (frana, ABS si baterie) semnalizand des avarii / anomalii, am verificat (citind sfaturile din unele topicuri) si strangerea colierelor pe bornele acumulatorului (la borna ,,minus'' - avea ,,joc'').

Am gasit RETEZAT (cam 1cm) axul filetat al acestui element de la borna ,,minus'' (am vazut ca este montat sub colier si prin strangere, micsoreaza diametrul colierului, presand pe borna acumulatorului - forma trunchi de con).

Atasez 3 foto ale acestui element (nu am fotografiat piulita si saiba).
DSC01120.JPG

DSC01121.JPG

DSC01122.JPG
POLITICA, este arta de a împiedica cetățenii să participe la ceea ce-i interesează cu adevărat.
ndcvmn

Re: Caut element strangere colier pe borna acumulator

Mesajde ndcvmn » 23 Mar 2010, 11:32

Am rezolvat ; se poate inchide subiectul.
POLITICA, este arta de a împiedica cetățenii să participe la ceea ce-i interesează cu adevărat.
ndcvmn

Înapoi la Cumparare