Cumparare

Caut portbagaj ford tourneo connect

Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Unde si cat

Moderatori: KomandantuR, adicristea

Caut portbagaj ford tourneo connect

Mesajde andreiasandor » 01 Aug 2010, 01:13

Stie cineva unde as putea gasi? Second sau nou. Va multumesc.
andreiasandor
Incepator

Maşina: Ford Tourneo Connect, 2007, 1800 cmc, 66 kw

Re: Caut portbagaj ford tourneo connect

Mesajde DanMiniVan » 25 Sep 2010, 14:06

Salut Andrei :) ! vad ca nu ai nici un raspuns...e trist! Si eu am de 3 zile tourneo connect...dar pare ca masinile noastre nu sunt FORD ...nici macar la tipuri de masini nu sunt trecute .. si eu caut portbagaj pt el .. dar nu avem sectiune pt.FORD TOURNEO CONNECT. Nu pot crea un nou threat cu acest tip de ford ...oare sa nu fi auzit moderatorii si adminii acestui forum de "Ford Tourneo Connect" ? cu o zi inainte sa ma duc sa iau masina m-am inscris pe forumul asta greoi in utilizare tocmai in speranta unei relatii de intrajutorare, deocamdata sunt total dezamagit de formatul forumului . Tu cauti portbagaj...si eu caut ! dar mai caut ceva..si nu stiu daca pot gasii ..sau daca exista :)
1. pilot automat sau cruise control
2.computer de bord (nu am pe masina)
3.panou spate. nu stiu cum se numeste exact....chestia de se trage peste tziganiile care le arunci in spatele banchetelor :)
sper sa rezolvi problema ta Andrei...si poate o rezolv si eu in paralel cu tine :) Bafta !
DanMiniVan
Incepator

Înapoi la Cumparare