de Marinescu_Aurel » 26 Feb 2011, 11:29
si sa iti mai spun ceva....ATENTIE! nu este o judecata ci un fel de gandire!! sti de ce toata lumea cumpara masini de la nemtzi??? pentru ca aia daca s-a defectat ceva la masina lor imediat o repara si totodata o ingrijesc si ii fac schimburile la timp gandindu-se ca o sa vina vremea sa cumpere alta masina si tb sa fie si aceea ingrijita cum a fost a lor.... eu nu accept gandirea ta si anume sa pui pe ea niste piese sh ca de nu o mai tii mult. ce se intampla cu cel care o sa cumpere masina de la tn????ma gandesc ca poate nimeresc sa fiu eu!!!sau gandeste-te ca o sa cumperi si tu o masina cum ai intretinut-o tu pe aceasta....iti raspund eu.....o sa nimeresti o masina distrusa, reparata cu piese sh care sunt vai mama lor; o sa se strice imediat dupa ce o cumperi sau la scurt timp si o sa te umpli de nervi prin service -uri chinuindu-te sa o repari...si apoi a cui este vina??? a lui BOC bineinteles. nu tb sa mergi intr-o reprezentata sa repari o masina. sunt destui mecanici si destule firme alternative ce te vor ajuta sa o repari la preturi mai mici.sper sa nu fi deranjat postul meu.STIMA!!