Cumparare

Caut dvd player pt monitor in plafon

Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Unde si cat

Moderatori: KomandantuR, adicristea

Caut dvd player pt monitor in plafon

Mesajde nelutzu311 » 21 Ian 2012, 11:12

Mai pe scurt, am cumparat un ford focus din germania destul de frumos, mi lau adus acasa si aici surpriza lcd din plafon nu merge, in germania a fost verificat si functiona , am mers pe cablurile lui si am descoperit ca in portbagaj ii lipseste dvd-rom, adica cablurile rca plus cel de alimentare e acolo dar playerul a disparut din germania pana in ro ca prin minune. Sper sa ma poata ajuta cineva cu un sfat sau cu in dvd. Multumesc
Cine fura azi un ou si se lasa prins…e bou!!!
nelutzu311
Incepator

Maşina: FORD

Re: Caut dvd player pt monitor in plafon

Mesajde Florin21 » 21 Ian 2012, 12:42

Ne-ai facut curiosi pe toti... Poti sa pui niste poze cu lcd-ul acela din plafon sa vedem si noi cum arata...?! Si daca tot pui poze pune mai multe ca sa iti vedem si noi masina cum arata... si sa o laudam... :D
Florin21
1nsane Member

Maşina: Ford Mondeo Mk5, 2.0 TDCi

Re: Caut dvd player pt monitor in plafon

Mesajde nelutzu311 » 21 Ian 2012, 19:51

Am mai pus niste poze din pacate sunt pozele pe care lea facut un prieten cand a vazut masina in germania.O poza e din ro iam facuto din casa,cred ca in ziu cand am inmatriculato, asta e maine o sa i fac poze si la lcd .......as mai avea multe de spus despre ea dar va las pe voi sa ma intrebatii sa nu vb singur :))) Va salut
P.S. pozele sunt in galerie
Cine fura azi un ou si se lasa prins…e bou!!!
nelutzu311
Incepator

Maşina: FORD

Înapoi la Cumparare