Caut cateva piese Ford Focus 1
Am o lista din care incerc sa rezolv pe rand, incet cateva "probleme"
M-ar intereseaza ceva preturi pentru urmatoarele (daca are careva ceva disponibil):
- capac protectie far - capacul negru care se scoate cand se inlocuiesc becurile arse. ma intereseaza unul intreg, fara picioruse rupte. mi se abureste farul, s-a si innegrit un pic si cred ca e de la acel capac.
- grila neagra dintre capota si parbriz, partea de deasupra filtrului de polen. la fel daca e intreaga si fara picioruse rupte. nu mi se mai prinde in lacasurile ei, cred ca s-au rupt clemele si vreau una care sa se prinda bine sa nu mai am spatiu gol intre parbriz si grila.
- capitonaj capota nou
- de asemenea si cauciucul (deflectorul?) acela de sub bara din fata. al meu e cam...indoit.
Daca e cineva din Brasov si are o usa dreapta si haion disponibil, de culoare alba, fara rugina, nelovite, m-ar interesa de asemenea niste preturi. Si o intrebare - stergatoarele de pe Ford Focus 2 se potrivesc la Ford Focus 1? Va trebui sa iau la un moment dat si un set de stergatoare si poate gasesc la cineva pe aici.
Cam atat deocamdata ca pentru geam oglinda, parbriz, stergatoare fata/spate le mai aman sau o sa caut pe la magazine pe aici.
Multumesc.
- chilotu
- Ford Freak
- Maşina: Focus Turnier 1 facelift 1.8 TD, 55kw, 75CP