Switch to full style
Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Unde si cat
Subiect închis

Caut suport butoane, capac scrumiera, ornament FF 2 facelift

04 Oct 2014, 17:51

Salutare,

Caut pentru FF 2 facelift :

- suport orizontal cu tot cu butoane intre panou clima si capac scrumiera - culoare gri ;
- capac scrumiera - cel basculant - culoare gri ;
- ornament argintiu pe tunel central - cel din jurul schimbatorului, care contine si bricheta si se prelungeste intre manerul frana de mana si spatiul oval/dreptunghi de depozitare, etc.

Am vrut sa le "imbrac" in folie dar se pare ca "meseriasii" B-) se tem sa le desfaca din bord motivand : Ford - probabilitatea mare sa rupa clipsurile la demontare.

As vrea reperele de mai sus in stare perfecta, fara zgarieturi, stersaturi si cu toate clipsurile de prindere :)

Multumesc,
Stima

Re: Caut suport butoane, capac scrumiera, ornament FF 2 face

04 Oct 2014, 23:30

pai crezi ca merita sa dai o caruta de bani pe respectivele piese doar pentru ca nu ai fost la meseriasii potriviti sau sa iei tu sculele in mana si sa faci treaba calumea? :D parerea mea e ca daca le ai, nu ai de ce sa te temi de demontare, nu vei strica nimic.

Re: Caut suport butoane, capac scrumiera, ornament FF 2 face

05 Oct 2014, 07:04

:)

Caruta de bani ? Nu cred...

Pe de alta parte, din pacate, imi lipseste rabdarea, timpul si o mana dreapta...le am pe amandoua stangi cand vine vorba de "migaleala".
Nu mi-a placut niciodata sa ma bag la chestiile astea...de pe vremea "traforajului" ;)

Prefer sa cumpar piesele si sa ma duc sa mi le monteze cineva care are scule, timp, etc...chiar daca ma costa...

Caut in continuare

Stima
Subiect închis