Switch to full style
Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Unde si cat
Subiect închis

faruri fond negru si stopuri la fel

22 Feb 2008, 15:11

Astept oferte pt un set compus din faruri cu fond negru, eventual angel-eyes si triple negre pt un focus tournier din 2oo1( facelift). Si ceasuri de bord cu plasma. pret, montaj, etc.

Re: faruri fond negru si stopuri la fel

16 Mar 2008, 20:42

Faruri
http://cgi.ebay.co.uk/FORD-FOCUS-01-04- ... dZViewItem
Pret: 969 RON in Buc pot veni la sf lunii
Stopuri
http://cgi.ebay.de/Ford-Focus-Turnier-K ... dZViewItem
150E+ 20E comison + transport
Plasma Focus
http://cgi.ebay.de/Ford-Focus-Plasma-Ta ... dZViewItem
15E + 5 E comison + transport
Daca vrei sa vorbim, vorbim pe yahoo maddogul

17 Mar 2008, 19:01

atentie la faruri cumparate din UK, nu se potrivesc pentru masinile cu volan pe stanga ca la noi....ascultati la mine si uitati-va bine la ce cumparati

17 Mar 2008, 19:15

pai cum asa?

17 Mar 2008, 19:24

ei sunt cu farul din dreapta spre sensul opus de mers, noi suntem cu cel din stanga...ai o gramada de belele sa le reglezi cum trebuie

17 Mar 2008, 19:43

Vom vedea eu garantez ca cele aftermarket nu au astfel de probleme
Cu Stima

18 Mar 2008, 12:24

daca sunt cumparate din UK, aftermarket sau FORD Original Spares, sunt pentru masinile de acolo daca nu se specifica altfel...

18 Mar 2008, 13:52

Daca spui eu te cred desi nu pot exista aceleasi produse cu acelasi cod trust me
Cu Stima
PS La stopuri inteleg marshariere si ceatza inversate dar la faruri ma indoiesc

18 Mar 2008, 19:35

Farurile de UK sunt facute sa bata invers: cel din stanga bate mai lung si cel din dreapta mai scurt, invers fata de cele de la masinile cu volan pe stanga

18 Mar 2008, 20:27

BINE
Gata cu offtopicul
Cu Stima

18 Apr 2008, 21:10

$1 scrie:$2tentie la faruri cumparate din UK, nu se potrivesc pentru masinile cu volan pe stanga ca la noi....ascultati la mine si uitati-va bine la ce cumparati

FFFF ADEVARAT!

Striatiile din oglinda farului sunt total diferite. Am patit-o la munca cu un far de Ford Transit si a trebuit sa acopar cu o banda neagra o parte din far pt ca orbea. Stiu o sa spuneti ca nu erau regalte Fals!. Am pus un alt far langa ala si diferea cumplit striatiile dispersorului.

Aveti incredere in Vlad, nu va pacaleste.

18 Apr 2008, 21:26

Bon si daca eu am pe masina faruri din UK care sunt cu Lupa si geam clar atunci care ar mai fi problema???
Poate la un far original este o problema dar la farurile aftermarket cu angel eyes si alte chestii nu au ceea ce sustinetzi voi,
Va invit la test in orice noapte vretzi voi
Cu Stima

18 Apr 2008, 22:07

Corect.. cele after-market orbesc oricum :P.

19 Apr 2008, 08:26

astfel de comentarii pertinente am vrea mai des.

29 Apr 2008, 22:35

Salutare, nu este vorba ca farul din dreapta in europa bate mai sus iar in UK cel din stanga. Farurile se regleaza intotdeauna la acelasi nivel dar din constructia oglinzii sau a lupei este reglata raza de lumina sa bata mai sus in dreapta pentru cele care circula pe partea dreapta si mai sus in stanga pentru cele care circula pe partea stanga. Din simplul reglaj al farului pe inaltime nu se poate regla si acest lucru. In manualele de utilizare ale autoturismelor este precizat acest lucru si este indicat ca atunci cand mergi intr-o tara unde circulatia se desfasoara pe cealalta parte sa faci o vizita la un service autorizat.

16 Mai 2008, 11:01

POT SUSTINE MARTURIA LUI XTOUCH:)

O ZI BUNA IN CONTINUARE...
Subiect închis