Switch to full style
Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Unde si cat
Subiect închis

Merita un Mondeo 1.8 benzina 2001, 75 000 km 8000 EUR?

21 Mai 2006, 14:50

Va rog sa ma ajutati cu acest sfat chiar daca nu stiu daca am post-at unde trebuie intrebarea dar sper sa ma lamuriti si pe mine ca de la un iubitor de Ford la altul.
Am gasit la o cunostinta un Mondeo din 2001 cu motor de 1.8 benzina si 75000 Km. Cunosc masina de cand a fost cumparata, are km reali si toate reviziile la zi la Romcar,fara incidente neplacute pana acum (accidente, defectiuni inopinate etc). Echiparea este Ghia. Mie mi se pare un pret rezonabil avand in vedere ca stiu masina, adica nu e chiar o loterie.
Va multumesc anticipat si imi cer scuze daca am post-at aiurea.

21 Mai 2006, 19:02

Daca intradevar este ghia, suna bine. La 75.000 km motorul daca a fost intretinut cum trebuie (ueli schimbat la timp etc.) este k nou.

21 Mai 2006, 21:42

Yap merita daca o cunosti masina sa zic asha
Cu Stima

22 Mai 2006, 10:30

Daca vrei benzina?....... merita. In afara unui consum destul de ridicat (in oras), in rest e superOK!

Eu am aceeasi motorizare pe un Mondeo din 2001 (160.000 km) si vreau sa-ti spun ca sunt superIncantat. (125CP)

Iar pretul, si dotarea?..... e, la fel, adica SuperOK.

Merita, mai ales ca e o masina dintr-o clasa mai mare.

Succes, si .... sa ne tii la curent!

merita toti banii....

22 Mai 2006, 11:06

Subscriu la tot ce s-a zis pana acum, si zic sa o iei. Chiar merita....avand in vedere ca o cunosti (masina) ... e super!
Iar daca te razgandesti, si vrei sa o vinzi, cred ca poti luam binisor mai mult, asa ca nu iesi inpierdere deloc!
Bafta... si DETALII... poze...

22 Mai 2006, 14:27

Va multumesc tare mult. De astazi intr-o saptamana o sa iau masina si vin cu detalii si poze :icon_biggrin:
Consum ridicat??? Eu am mers cu ea 40 km in Bucuresti intr-o vineri dupa-masa aglomerata si consumul mediu pe acesti 40 Km indicat de calculator era de 10.8 L/100Km la un regim normal de mers, si sincer nu mi se pare atat de ridicat, asta daca indica bine.

22 Mai 2006, 14:34

Masina indica foarte bine, dar calculeaza in permanenta media in functie de cati km ai parcurs. Daca de exemplu resetez consumul mediu si fac 1000 km in afara Bucurestiului, o sa am un consum mediu de sa zicem 7 %. Daca ma mai plimb vre-o 40 de km in oras, consumul o sa creasca sa zicem la 9-10 %. Dar media se calculeaza pe 1040 de km. Oricum in oras mai mult de 12 nu are cum sa ia (la mers normal), pt ca am reusit eu sa am consumul asta pe la anumite intersectii celebre (dimineata) si motorul meu e cu 27% mai mare :icon_mrgreen: (adica 2.3)
Subiect închis