Switch to full style
Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Unde si cat
Subiect închis

Prezon Roata Spate Urgent ( nu piulita )

27 Apr 2008, 21:09

Am ras 2 ture de filet de pe prezonul de la roata cu niste antifurturi pentru ca dobitocii de la vulcanizarea care au vandut antifurturile au verificat in calculatoarele lor si mi-au zis ca alea sunt dar din nefericire aveau alt filet si asa am busit surubul de la roata de nu mai pot sa pun piulita. Sper sa ma poata ajuta cineva cat mai repede, daca nu are nimeni macar sa-mi spuneti pe unde as putea gasi. Masina este cea din semnatura.

Re: Prezon Roata Spate Urgent ( nu piulita )

28 Apr 2008, 11:08

De unde esti ?

28 Apr 2008, 12:14

Sunt din Buzau

28 Apr 2008, 20:20

daca erai de prin Bucuresti, te ajutam eu cu unul.

28 Apr 2008, 21:17

Il pui la posta cu plata ramburs, sau la curier platesc eu, tu doar il trimiti. Vin cei de la curier la tine.

29 Apr 2008, 06:07

te costa mult mai mult curierul decat surubul :)
vreun magazin de piese auto in buzau n-ai gasit?

29 Apr 2008, 18:03

Trec prin Buzau peste doua saptamani

29 Apr 2008, 19:38

$1 scrie:$2m ras 2 ture de filet de pe prezonul de la roata cu niste antifurturi pentru ca dobitocii de la vulcanizarea care au vandut antifurturile au verificat in calculatoarele lor si mi-au zis ca alea sunt dar din nefericire aveau alt filet si asa am busit surubul de la roata de nu mai pot sa pun piulita. Sper sa ma poata ajuta cineva cat mai repede, daca nu are nimeni macar sa-mi spuneti pe unde as putea gasi. Masina este cea din semnatura.

Buna seara ! Poate solutia noastra va va fi de folos, daca nu ati rezolvat inca! Aveti un PM !
FORDmaniacu'

06 Mai 2008, 13:55

se poate inchide am rezolvat. Multumesc echipei FORCAR.
Subiect închis