Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Unde si cat
14 Mai 2008, 11:06
Caut sa cumpar de la cineva care are in plus un manual de FF2. Are cineva sau stiti daca se gaseste pe undeva?
Merci.
14 Mai 2008, 11:18
Stiu asta.

Vreau sa il cumpar gata tiparit, cartea de-a gata, nu sa o printez eu, sa o tai si sa o leg casa mai intre si in husa ei si eventual in torpedou. Nu ma plimb cu colile A4 dupa mine.
14 Mai 2008, 11:20
atunci.. nu pot spune decat ca... ciudata doleanta! vrei sa te plimbi cu manualul dupa tine!
14 Mai 2008, 11:28
Pai tu il ti in biblioteca? Nu e de epistole, ala se cara in masina sau crezi ca iti creste consumul datorita greutatii suplimentare?
$1 scrie:$2tunci.. nu pot spune decat ca... ciudata doleanta! vrei sa te plimbi cu manualul dupa tine!

14 Mai 2008, 11:41
dk am nevoie de ceva il studiez in forma sa electronica
ba chiar mai mult decat atat il pot studia in forma electronica si in masina nu ca as avea nevoie dar am posibilitatea avand in vedere ca am calculator instalat...
viewtopic.php?f=42&t=7156&st=0&sk=t&sd=a
14 Mai 2008, 11:50
Foarte tare... Dar mie nu imi place ca sa citesc de pe monitor

. Raman cu dorinta sa fie tiparit. Asa luam pdf-ul si il puneam pe pda si se rezolva. Ce sa ii faci, fiecare cu piticii lui...
$1 scrie:$2k am nevoie de ceva il studiez in forma sa electronica
ba chiar mai mult decat atat il pot studia in forma electronica si in masina nu ca as avea nevoie dar am posibilitatea avand in vedere ca am calculator instalat...
viewtopic.php?f=42&t=7156&st=0&sk=t&sd=a 
14 Mai 2008, 11:51
ok keep looking

bafta