Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Unde si cat
02 Oct 2008, 15:46
Salut!
Daca are cineva din dezmembrari un modul electronic pentru un climatronic de Mondeo 2004 (cel care se afla pe ventilatorul din bordul masinii), eventual cu tot cu ventilator, va rog, un pret si un tel.de contact. Eu sunt din Pitesti.
02 Oct 2008, 18:36
$1 scrie:$2alut!
Daca are cineva din dezmembrari un modul electronic pentru un climatronic de Mondeo 2004 (cel care se afla pe ventilatorul din bordul masinii), eventual cu tot cu ventilator, va rog, un pret si un tel.de contact. Eu sunt din Pitesti.
poti sa pui o poza cu el?
cred ca as avea,dar trebuie sa vad
03 Oct 2008, 08:44
Nu pot sa pun poza pentru ca nu l-am dat jos. Nici eu nu stiu cum arata. Cei de la SERVICE mi-au spus ca acest modul este montat pe ventilator si ca are niste pini sau cam asa ceva. Daca ai ventilatorul si e de Mondeo 2004 climatronic inseamna ca acest modul trebuie sa fie pe el.
03 Oct 2008, 09:40
$1 scrie:$2u pot sa pun poza pentru ca nu l-am dat jos. Nici eu nu stiu cum arata. Cei de la SERVICE mi-au spus ca acest modul este montat pe ventilator si ca are niste pini sau cam asa ceva. Daca ai ventilatorul si e de Mondeo 2004 climatronic inseamna ca acest modul trebuie sa fie pe el.
da,daca are pini il am si este nou
Piesa este rezistenta de trepte aeroterma si normal vine cu tot cu motorasul de aeroterma si la ford la reprezentanta costa 1800 ron
eu vreau pe rezistenta 150 ron
ai drum prin buc,ca ti-o si schimb in banii astia
03 Oct 2008, 09:43
Poti sa-mi dai un nr.de telefon sa te sun?
03 Oct 2008, 17:11
$1 scrie:$2oti sa-mi dai un nr.de telefon sa te sun?
ai pm
03 Oct 2008, 21:50
Stati putin asa, ca una e rezistenta, care e pentru ventilatorul comandat manual si altceva e modulul care e pentru ventilatorul automat - de climatronic.
Ventilatorul de climatronic are mufa cu 4 pini (2 mari si 2 mai mici) pe cand ventilatorul de ac manual are mufa pe doar 2 pini (2 mari).
Motorasul de pe vent manual are o singura bobina pe cand cel de pe cel automat are vreo 4, care se alimenteaza separat, in functie de viteza pe care vrei s-o aiba.