Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Unde si cat
06 Sep 2006, 18:07
vreau sa cumpar un mondeo 2.0 tdci din 2001.ma intereseaza daca puteti sa ma ajutati sa-mi spuneti daca pot afla din romania istoricul masinii care a fost adusa din germania - ultimele revizii tehnica facute in germania etc.am auzit ca daca se merge la reprezentanta ford din orasul tau cei de acolo pot sa-ti spuna aceste detalii.este adevarat?
06 Sep 2006, 18:41
eu zic sa nu te incurci..plus ca personal eu am vazut ce aduc romanasii de acolo si m-am ingrozit..mai bine te duci tu sa iti iei masina ..e mult mai bine si pe deasupra faci si o mica excursie..in germania gasesti de toate numai femei sa nu cauti:D
06 Sep 2006, 18:58
Mie mi-a adus masina de afara cineva pe care nu-l cunosc, nu are nici o buba, merge super. Asa ca nu e o regula ca se aduc si masini proaste. Depinde si cine le aduce, daca se pricepe nu ai nici o problema
Cei ce le aduc se pricep mai bine ca multi dintre noi, asa ca exista riscul ca sa aduci o masina mult mai proasta decat una adusa de ei.
Initial am vrut sa-mi aduc personal masina de afara, dar m-am gandit ca daca nu gasesc ( asemeni unui prieten care a stat o sapt sa-si ia masina < un BMW sau Pasat si pana la urma si-a luat golf 4 wagon > ) si daca se strica pe drum, cate costa sa o aduci in tara.
Asa ca e cu dus si intors, doar sa te duci cu un samsar sa te duca unde trebuie, nu sa cauti de nebun
Si pe mine ma intereseaza istoricul masinii, daca stie cineva cum se poate afla sa ne zica ca e un subiect cautat
06 Sep 2006, 19:04
ideea e ca nu e o regula..eu doar am vazut ce aduc romanii de acolo si cu asta basta.....de la nemti nu porea poti sa iti iei masina naspa din cauza ca iti fac tuv si pe tuv scrie ce are masina...vis a vis de istoric, daca vrei sa cumperi masina de la dealer in germania, neamtu iti da un vraf de foi cu istoria masinii..e obligat sa iti puna totul la dispozitie..cel putin asa s-a intamplat cu mine..nemtii is foarte seriosi(nu si turcii)..Zanga a fost martor..era cu mine
06 Sep 2006, 19:43
atentie unde postezi
moved