03 Dec 2008, 09:41
03 Dec 2008, 19:45
$1 scrie:$2alut, sunt interesat de achizitionarea pachetului de fumatori daca vrea cineva sa il vanda "scrumuiera + bricheta", amundoua sau separat fiecare cum poate sa le dea !
04 Dec 2008, 09:52
04 Dec 2008, 10:47
$1 scrie:$2m cumparato din belgia si asa era fara , la bricheta are un capac pus deasupra pe care scrie "voltaju" si "ford", iar bricheta nu. Da are soclu, banuiesc ca intrebi de locul de scumuiera ?! Am incercat sa pun una de logan/renault da e mult mai mare ca inaltime, iar de cumparat un pachet din asta "de fumatori" de la reprezentanta ford e undeva la 30-40 euro poate chiar mai mult, am intrebat la un magazin de piese auto de import si mi-a zis ca ma ajunge 320 ron, nu imi venea sa cred !!! De banii astia imi iau ulei si fac shimbu
. Nu sunt din Buc, din Iasi.
26 Ian 2009, 19:09
$1 scrie:$2m cumparato din belgia si asa era fara , la bricheta are un capac pus deasupra pe care scrie "voltaju" si "ford", iar bricheta nu. Da are soclu, banuiesc ca intrebi de locul de scumuiera ?! Am incercat sa pun una de logan/renault da e mult mai mare ca inaltime, iar de cumparat un pachet din asta "de fumatori" de la reprezentanta ford e undeva la 30-40 euro poate chiar mai mult, am intrebat la un magazin de piese auto de import si mi-a zis ca ma ajunge 320 ron, nu imi venea sa cred !!! De banii astia imi iau ulei si fac shimbu
28 Ian 2009, 15:31
$1 scrie:$2$1 scrie:$2m cumparato din belgia si asa era fara , la bricheta are un capac pus deasupra pe care scrie "voltaju" si "ford", iar bricheta nu. Da are soclu, banuiesc ca intrebi de locul de scumuiera ?! Am incercat sa pun una de logan/renault da e mult mai mare ca inaltime, iar de cumparat un pachet din asta "de fumatori" de la reprezentanta ford e undeva la 30-40 euro poate chiar mai mult, am intrebat la un magazin de piese auto de import si mi-a zis ca ma ajunge 320 ron, nu imi venea sa cred !!! De banii astia imi iau ulei si fac shimbu
m-ar interesa capacul acela care se pune in loc de bricheta. a mea are gaura de bricheta, are scrumiera, dar am luat-o fara bricheta si arata cam naspa gaura aceea. si nu fumez, asa ca bricheta nu mi-ar fi folosit la nimic.