13 Ian 2009, 18:02
Va salut cu stima! As vrea sa vand urmatoarele: laptop Fujitsu Siemens Amilo model labs037(cel putin asta scrie pe spate... ), fabricat in Germania, l-am cumparat din Munchen acum 2 ani, bonus geanta pentru el. Bateria e consumata, in rest am avut mare grija de el, nezgariat, neimprumutat, il vand de mare nevoie dar asta e, dupa cum o sa explic 2 randuri mai incolo!
Camera video Sony cu caseta HI8, o dau impreuna cu 4 casete si geanta, fabricatie Japonia, cumparata tot din Munchen in 2005, folosita fix 5 ore exact dupa cum reiese din datele inregistrarilor de pe casete, 2 nunti, 3 botezuri si mare parte din traseul Cherbourg-Roslaere pe mare!
Si ultimul e un Playstation 2 pe care l-am luat din Viena in noiembrie anul trecut, am bineinteles toate actele si de la el si de la celelalte, il dau cu 9 jocuri originale, fotbal, hochei si cev araliuri, ma uit si va spun exact.
Ideea e ca m-am angajat la Otopeni la sol, agent handling si lucrez in tura de noapte, nu am cu ce sa ajung si le-as schimba bucuros cu un Oltcit, Lada sau Dacie veche functionale!
Daca sunt amatori pentru cumparare, preturile sunt:
-Laptop 600 RON
-Playstation 250 RON
-Camera video 300 RON Cine le ia pe toate mai discutam un pic!
Multumesc si numai bine tuturor!
Iata lista cu jocurile:DTM Race Driver 3, Fight Night Round 3,NHL 2003, Tourist Trophy(moto), Winter Games 2007, Pro Evolution Soccer Management, Toca Race Driver, FIFA 2007, NBA 2007
15 Ian 2009, 18:21
Playstationul s-a dat, laptopul e rezervat pana maine la ora 12!
16 Ian 2009, 09:53
Playstation-ul s-a dat cu jocuri cu tot? Abia am dat banii pe un PS nou