Switch to full style
Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Unde si cat
Subiect închis

Elemente Mondeo mk3

24 Feb 2009, 14:22

Salutare!

Zilele trecute am avut un mic incident, cu un caine maidanez care mi-a sarit in fata masinii...ocazie cu care m-am ales cu ceva probleme pe partea stanga-fata.
Pentru a putea remedia pagubele, as avea nevoie de protectia rotii (aripa de plastic, interioara) de pe partea stanga-fata, si cutia rezonatorului de aer ( se afla montata inainte de filtrul de aer - vezi foto, marcat cu albastru).

Cine poate sa ma ajute cu ceva informatii, despre unde as putea gasi aceste doua elemente, ii multumesc anticipat. Pot fi contactat prin: email - mrs_andreias@yahoo.com, telefon mobil: 0724 306 608 (dati un mesaj si sun eu), sau
lasati un mesaj aici......Oricare din variante este bine venita!

Multumesc anticipat tuturor!
Bafta!
Fişiere ataşate
Rezonator.jpg

Re: Elemente Mondeo mk3

25 Feb 2009, 15:47

Cutia rezonatorului sigur poti sa o lipesti. probabil e doar crapata....
Cu Poxipol sau Poxilina o sa fie ca noua .....

26 Feb 2009, 08:55

De acord cu tine, numai ca din principiu, nu prea ma incanta ideea de a carpi ceva de pe masina asta.....In fine, daca n-o sa gasesc, pana la urma aici, o sa incerc sa caut in Marea Britanie, pentru ca asta a mai ramas de facut rost...

Bafta

04 Mar 2009, 10:08

Gata, problema s-a rezolvat....am gasit piesele. Multumesc tuturor pentru mesaje si sugestii.

Bafta!

26 Mai 2009, 12:41

Am si eu nevoie de aripa de plastic pt Mondeo 2002, imi poti spune si mie te rog unde ai gasit si cu cat?

26 Mai 2009, 14:17

$1 scrie:$2m si eu nevoie de aripa de plastic pt Mondeo 2002, imi poti spune si mie te rog unde ai gasit si cu cat?

Pe forum la ForCar
Subiect închis