Switch to full style
Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Unde si cat
Subiect închis

cumpar ford granada

02 Noi 2006, 18:43

cumpar forduri granada indiferent de stare (pot fi lovite.. ruginite .. incomplete sau funcitonale etc) nu conteaza motorizarea sau caroseria
daka shtiti prin vecini astfel de batranele sunt receptiv si raman dator :D
0726230874 silviu

09 Noi 2006, 20:48

Vezi ca ti-am trimis un PM

03 Dec 2006, 23:00

Am eu un FORD GRANADA Break din '87. Este functional 100%. Nu am mai circulat cu el de 6-7 ani, decat ocazional,
1-2 ori /an. Daca te intereseaza, 0742.10.25.29 - Cristi.

03 Dec 2006, 23:49

Mai este unul pe langa Calea Victoriei(la un moment dat se face stanga pentru a se intra pe Grivita...este chiar vizavi de o sectie a ASE-ului, chiar sectia ASE din Grivita se numeste...e albastru, are numere de inmatriculare, pare functionala, arata neingrijita, dar poate omul vrea sa scape de ea). Am mai vazut una pe langa patinoarul Lia Manoliu(cred ca omul o foloseste de piese) pt ca mai are una, aia in stare chiar buna. Un Granada cu motor de 2.0. Asta in caz ca vrei sa mai cauti si pe altii, pe forum cu Granade multi oameni nu prea sunt, daca suntem 3 in total suntem multi...

04 Dec 2006, 00:08

aia albastra e a unui mosh kare e la tzara si a lasat masina gen p capu fikasei si costa 30 mil iar aia d la lia manoliu e modelu vechi si e a unui tip kare are una modelu nou (k al tau ) si o tine d piese.... oricum ms mult pt interes...
sper totusi k randurile granadishtilor sa s largeaska si poate sa fakem un club pt k stiu destul d multi kare ar dori asta (dk peste 10 s poate numi "multa lume") oricum ar fi frumos pt k totusi granadele au fst un pik mai spekiale si au ramas destul d putine...
Subiect închis