Switch to full style
Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Unde si cat
Subiect închis

coliere burduf planetara

04 Iun 2009, 19:38

Spuneti-mi va rog,unde pot gasi coliere pt. burduf planetare fara sa fiu obligat cumpar burduful.Am avut ghinionul sa lucrez cu amator care nu le-a pus corect si s-au rupt.Acum am,la partea mai mare un colier care se stange prin insurubare cere se tot slabeste,iar la cea mica o "fasheta"(soricel) de plastic.E ridicol sa trebuiasca sa cumperi burduful pt.colier,e adevarat ca nu ar trebui si nici nu se rup asa usor,dar cand se intampla?

Re: coliere burduf planetara

06 Iun 2009, 16:29

se gasesc si separat la piese auto am schimbat eu acum 3 saptamani pt contact cristi 0762842707

28 Mar 2011, 16:52

Aceeasi intrebare o am si eu - am cumparat un colier normal cu surub si trebuie sa merg cu masina in service; din ce-am cautat eu prin Bucuresti n-am gasit de cumparat decat kit-uri (cu burduf inclus).

Mai are cineva astfel de improvizatii? Daca da, cum se comporta?

28 Mar 2011, 17:02

dar colierele de la magazinele de materiale de constructii ce au? eu am luat unul cu 3 lei, aveau pe mai multe dimensiuni

28 Mar 2011, 17:04

Tu zici de alea ca 2 semicercuri cu suruburi in capete, banuiesc...
Sincer nu m-am gandit la ele, dar avand in vedere ca sunt cu 2 suruburi, teoretic probabilitatea de a se slabi odata cu hurducaielile e mai mare :-/

12 Apr 2011, 14:16

nu zic de alea, zic de coliere normale,cu un surub, care se gasesc si la materiale de constructii

12 Apr 2011, 14:18

Pana la urma am rezolvat - am cumparat un kit cu burduf si coliere aftermarket (Swag) si am montat colierele.

11 Iun 2012, 15:18

Intrebare: Colierele nu au cerut la montare un cleste special? Eu am asa ceva( http://www.planetara-planetare.ro/image ... netara.jpg ) la masina si nu stiu daca merg stranse cu un cleste simplu. Am inteles ca trebuie unul special care e scump si nu merita sa il iau doar pentru o utilizare-doua.

11 Iun 2012, 18:02

Merge si cu cleste normal, e de preferat sa fie cu cozi lungi ca sa ai forta de strangere mai mare.
Subiect închis