Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Unde si cat
19 Iun 2009, 08:02
Salutare tuturor,
Deoarece ma apropii de urmatoarea revizie, am inceput sa caut piesele necesare acestei operatiuni. Printre altele caut cu disperare filtrul de motorina (obligatoriu in cazul meu) Delphi.
Va rog pe toti cei care ati cautat in ultima perioada de timp acest filtru si l-ati si gasit la vreo una din soc. ce comercializeaza pe acest forum , sa aveti bunavointa sa-mi spuneti si mie. Am vazut ca DGAlex, VergaCip, etc. doreau acelasi tip de filtru................
Please help!
Merci,
Silviu
P.S. Daca puteti oferi si un pret ar fi si mai ok.
19 Iun 2009, 12:43
Nu stie nimeni nimic?
19 Iun 2009, 15:31
Din cate stiu eu nu se mai fabrica de la Delphi, parca asa auzisem. Deci incearca si tu alt producator
19 Iun 2009, 16:12
salutari. din ce am cautat nu am gasit disponibli un filtru delphi. daca ai firme la care sa cauti codul acestuia este hdf924
iar codul ford este 1230645. poate iti este mai usor de cautat.
nici firma rune care este "oficial" importator delphi nu are filtrul respectiv
succes
19 Iun 2009, 20:55
Silviu ai pm cu niste "directii" de cautare, e ceva mai mult decit nimic...
20 Iun 2009, 12:40
De asemenea, daca foloseai functia Cautare ai fi gasit chiar un thread in care se vb. de inlocuitorul acestui filtru.. sau de unde inca mai poti face rost de acesta.
20 Iun 2009, 18:21
OK, OK , va multumesc tuturor ptr. ajutor !
Se poate inchide si chiar sterge.
P.S. Alex, daca tot te-ai obosit sa postezi, mai degraba (ca un bun coleg ce esti) puneai si tu acolo un link ! Stiu " mura-n gura se cheama dar nah .......