Switch to full style
Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Unde si cat
Subiect închis

Cumpar capac pentru janta de otel R16, Mondeo MK 3.

06 Dec 2006, 23:36

La primavara imi iau jante de aliaj si as vrea sa pun pe astea de otel cauciucuri de iarna. Concluzia e ca nu vreau sa ma debarasez de jantele de otel, la care trebuie neaparat capace, ca sunt tare uracioase fara. Problema e ca saptamana trecuta am agatat un capac intr-o bordura si am ramas "ciunt". Se vede tare nashpa. Are cineva vreun capac ramas ? Ma refer la baietii care mai au din 4, 1-2-3 capace si oricum nu vor sa mai completeze setul.
Daca e un pret corect poate cumpar 2.
Astept vesti si pe PM.
Merci mult.

07 Dec 2006, 09:01

Scuye de off.....
Imi place semnatura ta.... :)

07 Dec 2006, 12:22

Eu am dat 80 Ron pe un capac la reprezentanta.

Re: Cumpar capac pentru janta de otel R16, Mondeo MK 3.

07 Dec 2006, 12:32

$1 scrie:$2a primavara imi iau jante de aliaj si as vrea sa pun pe astea de otel cauciucuri de iarna. Concluzia e ca nu vreau sa ma debarasez de jantele de otel, la care trebuie neaparat capace, ca sunt tare uracioase fara. Problema e ca saptamana trecuta am agatat un capac intr-o bordura si am ramas "ciunt". Se vede tare nashpa. Are cineva vreun capac ramas ? Ma refer la baietii care mai au din 4, 1-2-3 capace si oricum nu vor sa mai completeze setul.
Daca e un pret corect poate cumpar 2.
Astept vesti si pe PM.
Merci mult.

550.000 pretu :icon_mrgreen: nouuuuuuuuuuu
original vand numa noi pe stoc cate vrei !? 80 e la reprezentanta pe forum dau lA PRET DE FIRMA DELALER CUM VRETI VOI
550,000 CAPACU
ORICE MODEL DE FORD ATATA ESTE
CU TVA BUCATA
Ultima oară modificat de ford_mazda pe 11 Dec 2006, 23:27, modificat de 2 ori în total.

07 Dec 2006, 22:10

$1 scrie:$2u am dat 80 Ron pe un capac la reprezentanta.

Nu stiam ca poti lua si cate unul. E chiar tare informatia. Vezi ce inseamna sa ai reprezentanta aproape ?
La urma urmei e tentant. 80 de lei, dar e nou.

E tentanta si oferta cu 550.000, dar as vrea sa vad cum arata. Eu le am in stare buna pe celelalte si nu as vrea sa pun unul atins sau mancat pe margina in vreo bordura. Asa ca, ford-mazda, pune si tu o poza, te rog.

Merci.
Subiect închis