Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Unde si cat
01 Iul 2009, 17:36
..buna,caut beculete de bord,fara soclu, pentru MK1...problema e ca pe soclu scrie ca sunt de 14v/1cp...in magazine sunt doar de 12v ,si care sunt de 12v sunt cu socluri mai mari sau mai mici...multumesc anticipat
- Fişiere ataşate
-

- Imag002.jpg (4.95 KiB) Vizualizat de 606 ori
-

02 Iul 2009, 10:31
in catalog sunt specificate ca "bec bord Ford", deci sunt cam unicat. nu cred ca mai gasesti la alta masina in afara de ford. eu am cateva de rezerva, dar te pot trimite si la magazin sa le cumperi daca esti dn Bucuresti, sau ai aceasta posibilitate. suna-ma si stam ce vb. 0728986155. pretul unui bec este de aprox 15 lei /buc.
02 Iul 2009, 18:40
...ms mult, sunt din MARAMURES, si am sa mai incerc si la dezmembrari,...ms oricum ptr informatie
02 Iul 2009, 18:54
Eu am gasit becuri d;astea intr-o benzinarie Rompetrol...
03 Iul 2009, 04:39
eu le-am inlocuit cu LED alb, nefocalizat (fiecare led inserioat cu o rezistenta, cred ca de 1k8, ca sa stea curentul pe la vreo 20 mA)
n-am vrut eu sa fac minuni, dar tot am avut de demontat bordul, si asa aveam un bec ars, asa ca am zis ca nu strica sa fac o incercare - a iesit ok, lumina are o tenta de albastrui frumos
becurile se pot extrage din piesa de plastic, ca nu-s lipite; si, daca te duci la un magazin de piese electronice cu bulbul in mana, ai mai multe sanse sa gasesti bec compatibil deacat la magazinele de piese auto (am impresia ca am si cumparat ceva in genul astora, pentru pus la clante; n-am stat sa le compar, dar daca le gasesc, le fac o poza cu dimensiunile, sa puteti compara)