Switch to full style
Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Unde si cat
Subiect închis

Cumpar alarma auto SH sau noua

24 Sep 2009, 07:36

Salut,

Caut sa cumpar o alarma SH sau noua, pentru FF-ul meu. Nu vreau ceva pretentios si scump, pur si simplu caut o alarma sa functioneze absolut normal, sa nu fie super reparata sau mai stiu eu ce naspeta. Sa aiba doua telecomenzi.
De preferat din Galati dar nu neaparat...

Multam,
Stefan

Re: Cumpar alarma auto SH sau noua

29 Sep 2009, 14:16

Salut,
Chiar vreau sa cumpar o alarma care sa functioneze...inchidere am pe masina.

Nu se baga nimeni ?

Steff

29 Sep 2009, 15:45

Depinde ce vrei sa faca si cat esti dispus sa oferi... Eu de exemplu am pe masina mea de 2 ani de zile o alarma Maat 679 si chiar si-a meritat toti banii, la vremea de atunci a fost in jur de 400lei, cu montaj cu tot. Daca erai mai aproape de mine (Valcea) ti-o vindeam pe a mea si imi cumparam eu altceva mai performant... :D

30 Sep 2009, 06:37

Salutare,

In primavara, aveam o alta masina si am gasit la un concetatean o alarma Scorpion sigilata la 100 de lei. Mi-a montat-o un prieten pentru 50 de lei si deci cu 150 de lei imi trasesem o alarma super buna-noua care isi facea treaba exact cum vroiam - ceea ce tre sa faca o alarma.
In concluzie, exceptand tampeniile de alarme tip supermarket, as fi multumit cu o alarma sh sau noua dar sa-si faca treaba si sa nu fie o naspa cu fire lipite, lungite, cu telecomenzi cu butoanele sterse, lipsa, etc.
Cam asta as vrea...fie ca e din Galati, fie ca e din alt oras - exista curieri rapizi...

Stima,
Stefan

07 Oct 2009, 12:09

Chiar nimeni ?
O reclama la 100-150 de lei functionala ?

stefan
Subiect închis