Switch to full style
Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Unde si cat
Subiect închis

Preiau leasing

28 Sep 2009, 09:13

Conditiile mele :
Rata sa nu fie mai mare cu tot cu casco si tva de 200 euro
LEasing pe 60 luni
Avans cat mai mic spre 0 deoarece nu am adunati bani si nici nu pot astepta.Astept oferte cu detalii despre masini si 1/2 poze si leasing.

Re: Preiau leasing

28 Sep 2009, 23:22

la avans 0 nu te alegi decit cu injuraturi. scuze dar asta este realitatea. ;)

29 Sep 2009, 12:02

Ai facut un calcul cat ar costa o masina noua in conditiile tale de rate??? =))
Fa socoteala ca din rate scazi TVA, scazi CASCO, scazi dobanda bancii si ajungi la pretul masinii. Ia incearca.
(am presupus ca la avans 0 va fi interesat cineva care a luat masina cu un avans minim).

29 Sep 2009, 12:17

de ce nu incerci la o banca care a ridicat masinile din lesing la cei care nu au mai avut bani sa le plateasca!le preiei u lesingul!

29 Sep 2009, 15:29

Din x motive.Am zis avans cat mai mic spre 0,nu am zis sa fie 0 dar nici 4000 euro ca nu am.La rata am dat suma aceea dar nici nu ma deranjeaza sa fie si 220 sau 200 cu casco platit la 3/6 luni.Daca nu gasisem deja masini care sa se incadreze in conditii nu puneam anuntul,dar nu am gasit ce sa placa unei fete.Nu vrea motor mare si nici masina mare.
Uite un ex:
-Ford Ka
-Mini, 3 usi
-Ambiente
-1.2i, 69 CP
PRET CIP : 8,800 EUR

15%/1320E pe 48 luni si rata iese 211.4 euro / rata include TVA. Poate este cineva care a luat o masina ca asta si nu mai poate plati rata,moment in care eu sunt dispus sa preiau leasing.Dupa cum am explicat se poate.Eu personal nu pot face leasing deoarece venitul meu nu se incadreaza in grila conform carora ei pot face leasing sau rate.

29 Sep 2009, 15:33

$1 scrie:$2e ce nu incerci la o banca care a ridicat masinile din lesing la cei care nu au mai avut bani sa le plateasca!le preiei u lesingul!

pt ca ii cere avans. doohhh!!

29 Sep 2009, 15:54

$1 scrie:$2b]Eu personal nu pot face leasing deoarece venitul meu nu se incadreaza in grila conform carora ei pot face leasing sau rate.

Nu înţeleg cum atunci preiei leasingul dacă tu personal nu poţi face leasingul... Şi la preluare sunt aceleaşi condiţii ca la leasingul iniţial. Ba chiar poţi avea surpriza ca societatea de leasing să-ţi solicite avans exact ca la un contract nou. Oricum se plăteşte comision.

29 Sep 2009, 16:04

Daca preiei leasingul e treaba ta cum te intelegi cu fostul proprietar.
Insa e adevarat ca-ti cer toate hartiile ca la primul proprietar.

29 Sep 2009, 16:27

Probabil vrea sa-l "preia" prin ceva acte facute intre el si fostul proprietar... Grija mare, eu sunt patit, am ramas fara masina cu o astfel de "combinatie" geniala, si in niste conditii in care nimeni nu ar fi crezut...

29 Sep 2009, 16:32

Eu am preluat un leasing in "familie" luna trecuta (de la firma cumnatului), asa ca stiu cum merge treaba.
Verificari, adeverinte, etc., dar fara avans, e drept (in schimb continuat la acelasi nivel de rata).

29 Sep 2009, 16:35

N-ai inteles, e vorba de o "preluare" adica un act intre el si proprietar, fara a implica firma de leasing, la care tot vechiul proprietar ramane in acte ca utilizator.

29 Sep 2009, 21:39

Am inteles 1qle, dar am retinut si patania ta, de aceea ii spuneam si de varianta complet legala. E adevarat, sunt si niste taxe in plus, niste verificari la venituri...

29 Sep 2009, 22:25

Am contract de munca pe termen de 1 an,care se innoieste la fiecare an,dar tot pe un an ca sa nu plateasca sefu nu stiu ce impozit.De aceea cred ca nu pot face eu pe numele meu leasing.

30 Sep 2009, 06:18

Aia cu impozitul e o prostie, nu există aşa ceva. E doar ca să scape de tine mai uşor "în caz că..." Problema este că nu cred că o societate de leasing te va accepta, chiar şi la preluare de leasing. Eu zic că înainte să încurci degeaba un om, să faci o întrebare la câteva firme de leasing.
Ultima oară modificat de VIPER pe 30 Sep 2009, 07:32, modificat 1 dată în total.
Motiv: citat integral al mesajului anterior

19 Oct 2009, 22:57

Cu un contract de munca pe durata determinata( 1,2 sau 3 ani-nu conteaza perioada) nu te primeste nici banca,nici firma de leasing.Iar pentru o rata de aprox. 220 euro/luna,trebuie un venit de minim 650-700 euro/luna,echivalent lei. Obligatoriu,la creditul bancar se cer 1-2 giranti cu venituri cel putin egale cu ale titularului de credit( conditie recent impusa la majoritatea bancilor,pentru sume mai mari de 5.000 euro).
Succes!!!
Subiect închis