Switch to full style
Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Unde si cat
Subiect închis

De unde cumpar RUJ AUTO?

21 Feb 2007, 20:16

Am niste ciupituri mici pe vopsea...
Zice-se ca rujul auto de la Turtle Wax le-ar remedia temporar. Am vazut la Selgros cu ceva vreme in urma dar a disparut de la vanzare. Daca ati vazut pe undeva recent v-as ruga sa-mi spuneti si mie, se pare ca vine la pachet cu un tratament Color Magic...
Multumesc!

21 Feb 2007, 21:26

eu am vazut la cora (si mi-am luat) dar nu este cine stie ce...

21 Feb 2007, 22:11

da, la cora se gaseste ... da' intradevar nu e mare branza

22 Feb 2007, 12:22

multumesc pt sugestii.
ati vazut recent la cora?
acum vreo trei saptamani nu aveau.
daca ati folosit chestia asta chiar e ineficienta?
ma intereseaza sa astup ciupituri de marimea unei gamalii de ac, dar adanci pana la tabla.

22 Feb 2007, 12:30

sia luat un amic de-al meu pe la inceputul lui ianuarie, cred; si el a vrut sa acopere niste ciupituri, si a iesit naspa ... ale lui erau mai mari decit ce zici ca ai tu

22 Feb 2007, 20:57

In Carrefour au niste markare cu vopsea,cred ca o sa te descurci cu ele chiar daca au varful mai gros.Mai multe culori si nuante gasesti la ala din militari(autostrada).

multumesc din nou!

23 Feb 2007, 10:34

Am de la pietre o serie de ciupituri adanci in vopseaua de pe capota motorului, deasupra grilei radiator. Chestiile gen carioca nu umplu micile "cratere". Rujul acela am inteles ca lasa material in gauri... Daca ma tine cateva spalari intram in iarna viitoare si nu ma mai deranjeaza. Oricum azi merg la Cora, am fost ieri la Selgros si nu mai aveau, de fapt nu mai aveau nimic de genul asta la raft. Postati pareri, totusi. Am sa va spun si eu ce rezultate are rujul, daca il gasesc. Sunt sigur ca multi au aceleasi probleme de la drumurile de kk din RO.
Bafta tuturor!

23 Feb 2007, 10:40

Eu stiam ca au la FOR CAR, nu ma pot pronunta asupra calitatii, n-am informatii. Inclin totusi sa cred ca e de calitate..

23 Feb 2007, 13:52

Am luat de la Cora. Dupa ce incerc am sa postez rezultatele. Multumesc si pt informatia cu ForCar, am sa trec si pe la ei sa vad ce au, pt ca la Cora au un nr limitat de culori: rosu, gri met, negru, albastru, alb. Eu am masina gri inchis si am luat Color Magic + ruj pt gri met.

oferta de la For Car !

23 Feb 2007, 17:53

Intradevar noi va oferim aceste kituri de retus originale Ford, la culoarea masinii si costa aproximativ 50-60 ron cu tva inclus !
Va asteptam !

Re: oferta de la For Car !

02 Mar 2007, 11:25

$1 scrie:$2ntradevar noi va oferim aceste kituri de retus originale Ford, la culoarea masinii si costa aproximativ 50-60 ron cu tva inclus !
Va asteptam !

Se pot remedia si zgarieturile foarte subtiri facute cu cheie/cui?
Azi dimineata am avut surpriza neplacuta sa gasesc o zgarietura de vreo 20 de cm pe usa spate...deh traim in Romania...eu chiar in "capitala culturala"...pacat ca-i locuita vorba unuia :evil: :evil: :evil:

02 Mar 2007, 11:34

Mi-am luat kit de retus de la Forcar. Inca nu am zgarieturi dar cine stie, am zis sa fiu pregatit. Vopseaua vine in pachet cu lac de protectie.
Cred ca reprezinta solutia cea mai potrivita.

Instructiuni

02 Mar 2007, 17:50

@catanea: kit-ul asta e cumva de tip "do it yourself" sau trebuie ceva cunostinte sau aparatura speciala care se gaseste doar la vopsitorii?

02 Mar 2007, 17:58

@MosBabacu E sa-l faci mataluta, sunt doua recipiente ca sticlutele de oja cu pensula pe capac. Stergi bine inainte cu alcool apoi dai cu vopsea lasi sa se usuce si dai cu lac peste. Ai si instructiuni in cutie.
Sa tra'

02 Mar 2007, 23:33

Multzam fain de explicatii! O sa comand si eu unul sa vad ce iese...dar mai astept un pic pt ca tocmai am schimbat parbriz+ulei+filtre si avand vedere ca urmeaza 8 martie... :D

07 Mar 2007, 09:36

@catanea: da-ne si noua un pret si ceva detalii ref la cum iese retusul. banuiesc ca pretul variaza in functie de culoare si tip metalizat/nemetalizat.

19 Mar 2007, 11:50

Pana la urma a folosit cineva kit-ul asta de retus? Daca da, va rog impartasiti ceva impresii (daca a functionat sau nu) ca sa nu dau banii degeaba...
Mersi!

19 Mar 2007, 20:56

eu am luat un corector vopsea (marker)din carrefour,cred ca8ron,silver ,dar este mare diferenta intre ce iese si ce culoarea de pe el.imi mpare rau ca am dat 2 zgarieturi.este mai inchis..nu merita,decat care sunt profunde si sa nu iasa rugina in timp

20 Mar 2007, 12:03

La mine nu este toata zgarietura profunda, dar pe 2-3 cm e destul de adanca (a ajuns la "albul" de sub vopsea) si ma enerveaza ca se vede urat.
Deci cu marker-ul nu prea iese...a incercat totusi cineva kit-ul ala de retusat de la ford?

20 Mar 2007, 12:50

am descoperit si io niste urme d'astea, pana la "albul" de sub vopsea ... deci din pacate incepe sa ma "atinga " si pe mine topicul asta ...

Re: oferta de la For Car !

21 Mar 2007, 12:02

$1 scrie:$2ntradevar noi va oferim aceste kituri de retus originale Ford, la culoarea masinii si costa aproximativ 50-60 ron cu tva inclus !
Va asteptam !

cum nimerim culoarea???
iar 1 set, ptr. cati cm este...sau la ce cantitate???
multumesc.

21 Mar 2007, 12:03

$1 scrie:$2u am luat un corector vopsea (marker)din carrefour,cred ca8ron,silver ,dar este mare diferenta intre ce iese si ce culoarea de pe el.imi mpare rau ca am dat 2 zgarieturi.este mai inchis..nu merita,decat care sunt profunde si sa nu iasa rugina in timp

ce sa-ti fac vasilica...dk erai fan sabrina prin lic 7 !!!! :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:

21 Mar 2007, 13:37

da-ti datele ,ca vad ca esti baiat destept tiptip.cine esti?daca nu te trimit la luci vlagea la transatlantis.

21 Mar 2007, 13:43

buna claudiu.ce dracu,scuze ,si aici dau de tine.bine te-am gasit pe forum!mai esti stelist?ce chestie sa-mi gasesc colegul de liceu pe un forum comun..bafta

21 Mar 2007, 19:47

vedeti ca e un site http://www.colegi.ro si va gasiti pe acolo toti colegii care s-au inscris

10 Mai 2007, 08:45

si totusi nu a incercat nimeni chitul de la forcar?

10 Mai 2007, 12:35

nu prea sunt mare branza markerele alea din carrefour din pacate
Subiect închis