Switch to full style
Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Unde si cat
Subiect închis

Cumpar vitezometru pt. Mondeo 1 diesel - modelul electronic

16 Ian 2010, 20:52

Cumpa vitezometru sau bord cu totu de diesel cine are ceva sa ma contacteze la 0764481316....

Cand stau la loc imi inregistreza kilometri merge in continu asa ceva nam mai pomenit cred ca sa stricat vitezometru sau sonda da nu stiu unde vine sonda , cine stie unde ie sonda de la vitezometru unde vine la cutie sau pa chiluasa, cine ma poate ajuca cu un asemenea fenomen nemai pomenit.....

Precizez ca bordu ie electronic nu cel cu cablu.....
Ultima oară modificat de DGAlexandru pe 16 Ian 2010, 21:32, modificat 1 dată în total.
Motiv: titlu, sectiune.

Re: Cumpar vitezometru pt. Mondeo 1 diesel - modelul electronic

17 Ian 2010, 13:37

$1 scrie:$2umpa vitezometru sau bord cu totu de diesel cine are ceva sa ma contacteze la 0764481316....

Cand stau la loc imi inregistreza kilometri merge in continu asa ceva nam mai pomenit cred ca sa stricat vitezometru sau sonda da nu stiu unde vine sonda , cine stie unde ie sonda de la vitezometru unde vine la cutie sau pa chiluasa, cine ma poate ajuca cu un asemenea fenomen nemai pomenit.....

Precizez ca bordu ie electronic nu cel cu cablu.....

Daca aflati ce va trebuie mai exact (ceasurile de bord sau cititorul) va pot face o oferta atat pentru piese noi cat si ptr piese sh (dezmembrari)

Cu respect.
Subiect închis