Switch to full style
Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Unde si cat
Subiect închis

Cumpar piese ptr. FF1 Turnier

02 Feb 2010, 14:22

In urma unui accident pe DN1 am nevoie urmatoarele piese pentru un Ford Focus 1 model Tunier 1.6i din anul 1999:
Parbriz, bara fata, far dreapta, carterul de la baia de ulei partea de jos ,elemente de directie dreapta(bielete,planetara etc).
Inca airbag-uri sarite pe fata si lateral daca se pot reseta, oglinda dr distrusa.
Daca ma puteti ajuta si cu sfaturi multumiri anticipate!
Am lovit un bolovan pe DN1 in Sinaia si masina este avariata rau.
Ma gindesc sa dau in judecata administratia drumurilor.
AndreiAndrei

Re: Cumpar piese ptr. FF1 Turnier

02 Feb 2010, 20:18

SAlut, ai pm.

05 Feb 2010, 10:43

Multumesc tuturor care mi-au raspuns cu PM.
Am sa incerc sa adun piesele si sa repar masina.Desi a luat un bolovan care a facut praf directia pe dreapta masina a stat pe sosea.Daca eram in alta acum eram rasturnat sau proiectat pe contrasens. Bravo FORD FOCUS1 !
AA

06 Feb 2010, 13:11

ti-am trimis si un pm puntru piese
sincer nu-i deloc o idee rea sa-i dai in judecata cu atit mai mult cu cit firmele de asigurari au facut-o deja, dar trebuie sa te interesezi bine inainte fiindca s-ar putea sa cheltuiesti bani multii cu avocatii si chiar daca obtii o sentinta favorabila statul nu poate fi executat silit, asa ca e destul de greu sa scoti banii...ideal ar fi sa gasesti un avocat care sa accepte sa te reprezinte contra unui comision de succes, adica un procent din banii care-i ai de recuperat...
nu sunt multi la noi care sa faca asta, si cu atit mai mult daca sunt dispusi sau nu iti dai seama si ce sanse reale ai sa castigi
oricum iti urez succes

06 Feb 2010, 19:04

au scos o lege noua in care daca iti strici masina din vina drumului statul iti plateste reparatiile.

08 Feb 2010, 10:14

Buna,

Imi poate da cineva un pret informativ pentru un rulment spate FF1 Turnier Futura din 2000, 1.8 benzina, 116 hp, cu discuri si pe spate. Aveam un zgomot deranjant, am schimbat discurile (erau ovalizate), si mi s-a descoperit si un rulment defect. (care face un zgomot ciudat :)) )
Eventual as dori sa stiu daca pentru acest model este rulment simplu sau cu ABS (am auzit si asta).

Multumesc.
Subiect închis