Switch to full style
Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Unde si cat
Subiect închis

Caut oglinda stanga pentru ford puma gri

11 Feb 2010, 13:05

M-ar interesa o oglinda stanga pentru un ford puma, in special carcasa si mecanismul de actionare electric sus jos dreapta stanga. De culoare gri.Am dat de curand 4 mil pe oglinda propriu-zisa, deci imi inchipui cat ar costa o oglinda noua cu totul. Poate stie cineva de unde pot gasi mai ieftin, eventual de pe la dezmembrari. In jurul Constantei ar fi ideal.

Re: Caut oglinda stanga pentru ford puma gri

11 Feb 2010, 15:10

$1 scrie:$2-ar interesa o oglinda stanga pentru un ford puma, in special carcasa si mecanismul de actionare electric sus jos dreapta stanga. De culoare gri.Am dat de curand 4 mil pe oglinda propriu-zisa, deci imi inchipui cat ar costa o oglinda noua cu totul. Poate stie cineva de unde pot gasi mai ieftin, eventual de pe la dezmembrari. In jurul Constantei ar fi ideal.

400lei un simplu geam de oglinda??? :-O , de unde ati cumparat-o (de la Vuitton , poate???? caci altfel nu cred ca-si justifica pretul), scuze ptr interventie, deja cred ca sunt rautacios.
Cu respect.

11 Feb 2010, 16:38

nicio problema. am luat-o de la un service autorizat ford, pt ca in alta parte nu am gasit. cea pe care am luat`o eu e pentru partea dreapta, pt ca mi-am gasit oglinda sparta`n parcare asta vara. de aceea caut mai ieftin, dar de data aceasta pentru partea stanga, pentru ca am un defect la mecanismul de actionare. O sa incerc sa o desfac sa vad ce anume nu merge sau daca e rupt sau crapat ceva si poate pot sa repar, dar orientativ, ma interesa daca pot sa cumpar asa ceva de undeva.

11 Feb 2010, 17:10

salut
geamul de oglinda cu incalzire(var cea mai scumpa ) n-ar trebui sa coste mai mult de 150 nici la reprezezentanta, original
oglinda cu totul e undeva la 780 cu tva, la fel electrica var mai scumpa sau vre-o 4 mil cea simpla
da-mi ps cu o serie de sasiu si-ti zic exact

11 Feb 2010, 17:33

multumesc pentru intentie, dar ce-a fost a fost, daca mi-am luat tzeapa sau nu..asta e :) ideea e sa gasesc ce caut acum :) sau macar orientativ..

16 Feb 2010, 00:14

vreo noutate despre ceea ce caut eu ? A aparut pe la cineva o asemenea piesa?
Subiect închis