Switch to full style
Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Unde si cat
Subiect închis

caut motoras stropitori faruri

01 Mar 2010, 15:29

Caut un motoras stropitori faruri, ptr. masina din semnatura, second-hand, functionabil.
Al meu nu mai arunca apa si nu stiu daca-l pot repara. Se aude cum bazaie, cand ii dau comanda, cu faza scurta aprinsa, insa nu impinge apa spre faruri. Nus ce are !

Re: caut motoras stropitori faruri

01 Mar 2010, 16:13

Sal. Incearca sa ajungi la futunele care pleaca de la motoras catre faruri. Pe ele s-ar putea sa gasesti una sau mai multe valve unisens(nu lasa apa sa revina inapoi in rezervor, sunt niste chestii mici negre si au sageata cu sens pe ele). Daca le gasesti i-a si le verifica sa vezi daca nu sunt blocate. Asa am patit prin decembrie , la spalatorul de parbriz. Cand dadeam comanda, se auzea cum bazaie mtorasul dar apa nu arunca deloc.

02 Mar 2010, 17:23

L-am desfacut ( motorasul ) si l-am probat cu mufa de contact pusa, dar scos din vasul cu lichid.
Cand dau comanda ptr. spalare parbriz, cu faza scurta aprinsa, se simte cum merge motorasul, dar acea turbina mica, cu paleti negri, nu se invarte. Ma gandesc ca s-a largit locasul acela unde intra axul motorasului si invarte in gol.
Poate are cineva o solutie de rezolvare sau un motoras sh, ca unul nou e f.scump, 500 lei.

02 Mar 2010, 19:20

nu ai drum prin buc? ca te rezolv eu :D

03 Mar 2010, 20:11

Nu am drum prin Bucuresti, dar daca ai putea sa-mi explici mai pe intelesul meu, ti-as fi recunoscator, ca unul nou e prea scump, iar sh. nu gasesc. Imi place sa ma bag sa le repar, aceste motorase, dar nu prea stiu unde sa desfac, sa caut buba.
TE ROG !

06 Mar 2010, 15:59

Salut, si mie mi s-a stricat motorasul de care vb. Nou ma costa 250 lei fara montaj, asa ca mi-am luat unul de Logan si e OK. Am dat pe el 40 lei, dar nu mai scoate apa pt luneta.

06 Mar 2010, 17:37

Ai cumparat unul de Logan si se potriveste ? Functioneaza ? Eu vorbesc de motorasul ptr. stropitori faruri, nu ptr. parbriz !

06 Mar 2010, 19:34

:)) pai cica a scos la logan spalator ptr faruri...

07 Mar 2010, 09:20

=))

07 Mar 2010, 11:59

Scuze. Am crezut ca te referi la cel pt parbriz.
Subiect închis