Switch to full style
Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Unde si cat
Subiect închis

Pret Spoiler spate GHIA/ST

04 Mar 2010, 19:06

Vreau sa stiu si eu care este diferenta de pret intre un spoiler spate fiesta 2007 Ghia si unul de ST (complet cu toata grila).

Re: Pret Spoiler spate GHIA/ST

04 Mar 2010, 21:33

Diferenta de pret dintre o bara de ghia si una de ST ar fi undeva in jurul sumei de 400 lei.Cel putin asa a fost in momentul cind am facut eu o asemenea achizitie. ;)

05 Mar 2010, 02:02

cand s-a petrecut acea achizitie sa-mi fac si eu o parere? Bara de ST la care te referi este completa ?( grila neagra,ochi de pisica...) Cum ai rezolvat cu teava de esapament si unde gasesc si eu niste poze cu a ta buburuza?

05 Mar 2010, 09:14

Achizitia am facut-o in primavara lui 2009 si m-a costat undeva in jurul a 1600lei,bara fiind completa cu tot cu grile , catadioptri,suporti catadioptri.Niste imagini cu buburuza le poti vedea in galeria mea. :D .Bafta si spor la modificari.

05 Mar 2010, 15:38

Frumos a iesit... eu ma duc sa-mi schimb bara pe RCA`ul unui tip si imi e frica sa nu-mi comande cu grila neagra de spoiler cum ai tu dar cu spatiu pt teava de esapament!!!

Janta din poza de cat era?

O sa-mi pun si eu bara de ST pe spate,poate pica niste proiectoare la oferta pe undeva si asa o las...cu timpul daca mai simt nevoia o mai schimb eu:D

05 Mar 2010, 21:22

Te-ai inteles cu asiguratorul sa-ti achizitioneze bara de ST in loc de ghia? :D Bravo.
Janta din fotografie este de 17'',Kei Force 10 hyperblack. Apropos de proiectoare,erau aici pe forum de vinzare,pret foarte bun. ;)

06 Mar 2010, 16:36

Am eu un proiector si 2 becuri H11
Subiect închis