Switch to full style
Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Unde si cat
Subiect închis

capota,bara fata,grila radiator,incuietoare capota -Focus 2

05 Apr 2010, 23:07

La fel cum spune titlul..ma intereseaza second si originale ca nu am prea multi bani si asta e.
Orice ajutor,sfat sau oferta e bine venita va multumesc. poate am sa pun si ceva poze cu paguba !
deci (capota,bara fata,grila radiator cromata daca se poate,incuietoare capota ca mi sa rupt o urechiusa exact de pe incuietoare ca nu putea de pe prelungitor,)
Ultima oară modificat de DGAlexandru pe 06 Apr 2010, 08:33, modificat 1 dată în total.
Motiv: titlu, sectiune

Re: Caut!capota,bara fata,grila radiator,incuietoare capota !

06 Apr 2010, 08:23

Cauta in sectiunea "comercial" sau foloseste Search

Re: capota,bara fata,grila radiator,incuietoare capota -Focus 2

08 Apr 2010, 07:24

user neserios,am pierdut o zi intreaga incercand sa ii procur piesele necesare,si cand trebuia sa ne intalnim sa ii predau piesele,a disparut,si-a inchis telefonul si nu a mai dat nici un semn de viata. Si mai imi zicea la telefon ca cei din capitala nu sunt seriosi,uite ca se intalnesc astfel de cazuri si la cei din provincie.

09 Apr 2010, 12:11

User neserios esti tu si nesimtit pe deasupra ti-am zis ca am parcurs 400 de KM pe timp de noapte si is obosit se te grabesti putin , ai spus la ora 10 dimineata se rezolva ,mai tot trombonit sa te astept pana la ora 2 ca fraieru 4 ore ba ca vii in 30 minute , ba ca so gresit comanda ba nu stiu ce..plus deja nici baterie la telefon nu mai aveam,deci inca o data zic neserios esti tu !!! vreti bani da nu alergati un pic pentru eii !!! a si da majoritatea din capitala is neseriosi si ironici punct!
Ultima oară modificat de DGAlexandru pe 09 Apr 2010, 14:52, modificat 1 dată în total.
Motiv: Nu mai citati mesajul anterior. Raspundeti in topic apasand pe butonul "Raspunde", nu pe cel pe care scrie "Citeaza".

12 Apr 2010, 01:51

up!!! mai imi trebuie grila cromata sau simpla si broasca de la capota

12 Apr 2010, 05:32

ai un PM de la mine

14 Apr 2010, 10:15

up!! adispan nu am primit raspuns de la tine !!

14 Apr 2010, 18:48

inca nu am apucat sa ii fac poze, incerc sa ii fac maine
scuze

22 Apr 2010, 09:57

up!! inca valabil..grila cromata si broasca de la capota..
Subiect închis