Switch to full style
Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Unde si cat
Subiect închis

cumpar geam oglinda dreapta Mondeo MK3 electrica + incalzita

16 Apr 2007, 11:47

mi-au furat-o nenorocitii!!!

16 Apr 2007, 15:20

este suficient un topic !!

16 Apr 2007, 15:43

A fost prea mare mania... :mrgreen:

16 Apr 2007, 16:12

stiu...

scuze pt ca am postat de 2 ori; nu stiu ce am facut.

calculatoarele de la munca sunt niste conserve...

16 Apr 2007, 17:23

no problem !

cumpar carcasa oglinda mk3

15 Oct 2007, 12:36

cumpar carcasa oglinda(fara geam si dispozitiv electric) pe partea stanga pentru un mondeo mk3 cu oglinzi incalzite , electrice.Ma intereseaza doar partea de plastic de dedesupt, cea neagra pe care vine montat capacul oglinzii.Eventual cumpar si capacul.

Re: cumpar carcasa oglinda mk3

15 Oct 2007, 13:44

$1 scrie:$2umpar carcasa oglinda(fara geam si dispozitiv electric) pe partea stanga pentru un mondeo mk3 cu oglinzi incalzite , electrice.Ma intereseaza doar partea de plastic de dedesupt, cea neagra pe care vine montat capacul oglinzii.Eventual cumpar si capacul.

am eu asa ceva...cat oferi?

15 Oct 2007, 19:00

iti dai seama ca eu ofer cat mai putin dar sunt sigur ca nu ma jupoi! Spune cat ceri si daca e rezon facem targul, ce naiba , la urma urmei este un plastic. Apropo, sunt din bucuresti

15 Oct 2007, 20:07

$1 scrie:$2ti dai seama ca eu ofer cat mai putin dar sunt sigur ca nu ma jupoi! Spune cat ceri si daca e rezon facem targul, ce naiba , la urma urmei este un plastic. Apropo, sunt din bucuresti

nu te jupoi :lol:

ideea este ca am oglinda noua intreaga...acum daca tu vrei doar un plastic nu stiu ce sa zic...

daca o vrei intreaga afla cat costa si zi-mi un pret....chiar nu am timp sa ma ocup de asta

tot din bucuresti si eu

15 Oct 2007, 22:36

nu imi trebuie toata oglinda(o oglinda noua este 100 euro la for car iar s.h o gasesti la 50), imi trebuie doar partea care ti-am zi.Eu am luat oglinda pe bucati din germania si m-a dus tot cam pe acolo, dar un dobitoc mi-a spart plasticul de dedesupt.Nu pot sa cumpar toata oglinda Daca te hotarasti asupra partii de jos, anunta-ma

16 Oct 2007, 12:42

o oglinda noua aftermarket e 170 lei - atata am dat eu pe ea la magazin. Plasticul de pe ea nu este vopsit.
Subiect închis