Switch to full style
Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Unde si cat
Subiect închis

Schimb CD NAVI Becker Traffic Pro

15 Apr 2010, 22:25

Salutare tuturor !

Chiar daca nu sunt sofer de Ford sper sa gasesc aici ceea ce caut, si cineva de aici sa caute ceea ce am de oferit.

Asadar: detin un Becker Traffic Pro 4720, Radio, CD, NAVI si brand-uit FORD, adica in partea dreapta jos e sigla FORD.
Am la el card cu cod, manual de utilizare si CD cu ultima versiune de harti (Europa de Vest).
Imagine
Scula e intr-o stare foarte buna, fara zgarieturi profunde, etc.

Caut sa-l schimb cu acelasi tip de Becker, dar nebrand-uit (fara sigla Ford) sau cu ceva asemenator.
Am la el si antena GPS, dar aceasta nu trebuie s-o schimbam ...

Daca e cineva interesat, lasati-mi raspuns aici sau pe PM.
Eu sunt din Timisoara.

Toate cele bune !

Re: Schimb CD NAVI Becker Traffic Pro

13 Feb 2011, 20:53

salut! am si innebunit cand am vazut anuntul tau referitor la schimbul cu becker !!!!
eu am ford si in el un becker de mercedes,nu este branduit cu mercedes dar are iluminare galbena sau rosie din meniu !!! si ma gandesc ca al tau are iluminarea pe verde ce caut eu de nebun. vad ca anuntul este vechi, dar speranta moare ultima ! poate ai si uitat de site-ul acesta ,dar nu ai lasat un numar de tel .
astept cu nerabdare un raspuns !!!! sper ca-l mai ai ! alex din oradea id mess: alex_autowell nr tel 0743669845.. multumesc anticipat :((

Re: Schimb CD NAVI Becker Traffic Pro

14 Feb 2011, 09:05

Salut !

Sa stii ca intr-adevar am uitat de acest anunt, dar tocmai am primit notificare pe mail. Si da ... anuntul e valabil, beckerul e la mine in masina, pentru ca am renuntat de mult la idee, negasind pe nimeni cu becker de MB.

Datele mele de contact:
ym: razvanolinic
tel: 0752.246.508

Toate cele bune !
Subiect închis