Switch to full style
Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Unde si cat
Subiect închis

sfaturi ford cougar

11 Mai 2007, 15:40

Am deschis topicu asta pentru ca vad ca pe cel dedicat Cougar nu se baga nimeni. Deci: imi place de mor masina asta, dar nu stiu despre ea decat ce am citit pe net. Vreau niste comentarii de la posesori sau avizati. Cum e la condus, cat consuma in oras, daca se gasesc piese sau astept de mi se lungesc urechile.
Ma gandesc sa aduc una de la nemti, nu sunt foarte scumpe, dar nu stiu inca daca merita si daca nu cumva ma intind mai mult decat mi-e plapuma :P (consum si piese in special, deci costuri post cumparare).

V-astept...

11 Mai 2007, 23:26

consuma cam 12-13 fara a/c si 13-14 cu a/c. motorul 2.5 V6 este un motor ffff bun si fiabil :D (si trage la nebunie in treapta 3) ^.^

13 Mai 2007, 12:08

Si cu piesele sunt probleme? Gasesc pe la noi?

13 Mai 2007, 13:20

asta nu rpea stiu...unii zic ca nu ptr k e facuta in state si nu se potriveste nimic..

13 Mai 2007, 16:10

ma bag si io: astia de la BDT nu vand Cougar-uri? io tin minte ca le-am vazut in parcare la ei, cu anunt de vanzare in geam ... deci teoretic, ma gandesc ca aduc si piese - probabil scumpe ca dracu, astepti 3 luni pt un stergator, dar in fine ...

02 Iun 2007, 23:33

Cougar-ul este facut pe platforma de Mondeo mk2, deci articulatii, suspensii, frane,si motorizare sunt la fel ca la Mondeo .Se mai potrivesc si niste piese electrice cum ar fi :bloc lumini, butoane geamuri,etc. Pe langa motorizarea de 2,5 V6,sunt si de 2,0 si intadevar cu un kit de spoilere si niste jante arata marfa .
Subiect închis