Switch to full style
Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Unde si cat
Subiect închis

Cumpar inel remorcare

13 Mai 2007, 23:44

Cumpar inel de remorcare pt. Ford Focus (ala care se insurubeaza in suportul din spoiler si care atunci cand nu e folosit locuieste in cric :D). Merge si de la Fiesta ca l-am probat. Cine are 1 de dat astept 1 vorba ceva. Multumesc!

Re: Cumpar inel remorcare

14 Mai 2007, 09:07

$1 scrie:$2umpar inel de remorcare pt. Ford Focus (ala care se insurubeaza in suportul din spoiler si care atunci cand nu e folosit locuieste in cric :D). Merge si de la Fiesta ca l-am probat. Cine are 1 de dat astept 1 vorba ceva. Multumesc!

Am eu unul
http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?t=5073

14 Mai 2007, 10:02

eu nu vorbesc despre carligul de remorcare de care agati o eventuala remorca sau rulota ci de inelul cu filet care se insurubeaza in suportii din spoilerul fata sau spate dupa necesitate dupa ce dai jos capacele alea mici din spoiler. daca ai asa ceva de vanzare astept raspuns. numai bine!

14 Mai 2007, 13:41

$1 scrie:$2u nu vorbesc despre carligul de remorcare de care agati o eventuala remorca sau rulota ci de inelul cu filet care se insurubeaza in suportii din spoilerul fata sau spate dupa necesitate dupa ce dai jos capacele alea mici din spoiler. daca ai asa ceva de vanzare astept raspuns. numai bine!

Intreaba la ForCar .. .ceva de genul 80 sau 90 RON.

14 Mai 2007, 14:06

Ca sa se inteleaga mai bine e vorba de cupla de tractare, care se insurubeaza in acel "ochi" din bara.

19 Mai 2007, 16:45

Gata! am gasit la Forcar cu 35 RON. Merci de indrumare.
Topicul se poate inchide. Multumesc
Subiect închis