Switch to full style
Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Unde si cat
Subiect închis

Cumpar Ford IDS original

03 Oct 2010, 06:47

M-ar interesa un IDS Ford (original).

Re: Cumpar Ford IDS original

07 Oct 2010, 19:16

Am uitat sa zic ca de preferat SH.

07 Oct 2010, 20:44

Ai grija ca daca il iei SH, chiar daca e original, e posibil sa nu ii poti face update la soft.
Update-ul de soft e blocat pe interfata pana la o anumita versiune. Ca sa poti folosi o versiune mai noua, iti trebuie un cod de deblocare pe care ti-l da Ford... daca ai datele cu care a fost inregistrat de catre primul detinator al interfetei (care trebuie sa-l fi cumparat pe caile oficiale) atunci ai sanse sa poti plati pt. acest cod de deblocare, care iti va permite sa faci update la soft pt. 1 an de zile... sau pana la o anumita versiune.

Cati bani te gandesti sa dai pe asa ceva ?
Una neoriginala e cel putin 4500lei (noua, cu garantie.. daca se mai gasesc) -> nu cred ca o sa gasesti una originala la un pret mai mic.

08 Oct 2010, 13:39

Alexandrule, nu este pentru mine. Eu sunt un intermediar. Ii pun pe oameni in legatura si sanatate. Dar omului chiar i-ar trebui, ca WDS-ul de-l are el nici cu unele modele din 2005 nu se mai impaca.

08 Oct 2010, 13:56

"Made in China" gasesti incepand de la $800. cu trasnport inclus.

08 Oct 2010, 17:02

Da, dar cele "China" nu sunt 100% functionale - nu functioneaza cu toate protocoalele existente in mufa OBD 2 Ford sau nu fac fata pt. vizualizarea mai multor parametrii in timp real si de obicei nu suporta o versiune de soft mai noua de 5.9 ... acum s-a ajuns la 6.9 ;)

paulica, cel mai bine iau legatura ei direct cu Axevo sau CentroCar.. si-l cumpara pe cale oficiala. Daca au avut WDS pe cale oficiala, atunci pot iesi mai ieftin, platesc doar upgrade-ul... daca nu, in functie de ofertele actuale, pot iesi undeva la 3400euro pt. un kit de inceput: http://www.ford-ids.com/romania/start_ro.html

21 Oct 2010, 12:08

Mda se pare ca ebay e singura sansa.
Subiect închis