mda ... inca o dovada ca NU poti avea incredere in ce discuti la telefon cu un om, ceea ce e trist; am gasit ieri oferta asta
http://www.itaautomobile.ro/index.php?p ... &subcat=22
si conform convorbirii telefonice pe care am avut-o cu domnul, masina arata (textul obisnuit) "impecabil, blabla"; l-am rugat sa imi spuna daca are probleme la caroserie, zgarieturi, etc, avand niste experiente mai putin placute in ultimile zile cu anumite persoane din Bucuresti (totala neconcordanta intre ce spuneau la telefon/ in anunt si cum arata masina). Omul a parut foarte serios, m-a asigurat in nenumarate randuri ca masina nu are absolut nicio problema (caroserie, motor, etc). Norocul meu a fost ca am un coleg care locuieste in Arad, pe care l-am rugat sa se duca sa arunce o privire. M-a sunat si mi-a spus sa imi iau gandul. In primul rand ca era
foarte zgariata, bara din fata nu stiu cum de apare ok in poza cind in realitate e "carpita", unul dintre farurile din fata e ingalbenit, celalalt se vede ca e nou, etc. Verdictul a fost clar, a fost lovita frontal (iar o chestie cu care am fost mintit, dupa ce mi s-a zis ca are caroseria impecabila - deja urasc cuvantul asta - am intrebat si de lovituri si mi s-a zis ca nu a fost lovita niciodata), si cand a fost vorba de studiat motorul, oamenii probabil si-au dat seama ca mai bine nu deschid capota, si au inceput sa o dea cotita, ca nu gasesc cheia, etc. Probabil ca nu mai are niciun rost sa ma gandesc - macar - daca avea numarul de km reali, avand in vedere ca oamenii au mintit legat de niste chestii vizibile... Nu inteleg cum poti sa minti cu atita seninatate, stiind ca in cateva ore omul respectiv vine sa vada masina si realizeaza ca l-ai mintit. Oameni rai :P
In concluzie, de evitat Itaautomobile. Si eu caut Ford Ka in continuare :) Sunt curios ce surprize vor urma.