Switch to full style
Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Unde si cat
Subiect închis

Cumpar jenti de tabla pe 15 pentru Fiesta!

11 Dec 2010, 10:23

Salut,

Caut sa cumpar niste jenti auto de tabla pe 15 in 4 prezoane pentru Fiesta.

Astept oferte.

Numarul meu e: 0722 204 268

Cristi.

Re: Cumpar jenti de tabla pe 15 pentru Fiesta!

18 Dec 2010, 01:38

Ca sa nu mai deschid alt topic, intreb si eu in acesta si sper sa nu supar initiatorul topicului.

Eu am deja jante de 15, dar as vrea sa imi iau unele ca in talon, adica de 14. Stiu ca mai e ceva de stiut, ceva de genul distanta intre prezoane. Ma poate ajuta cineva, ca sa stiu si eu ce caut si nu cumva sa cumpar ce nu se potriveste pe Fiesta?

26 Dec 2010, 14:04

$1 scrie:$2a sa nu mai deschid alt topic, intreb si eu in acesta si sper sa nu supar initiatorul topicului.

Eu am deja jante de 15, dar as vrea sa imi iau unele ca in talon, adica de 14. Stiu ca mai e ceva de stiut, ceva de genul distanta intre prezoane. Ma poate ajuta cineva, ca sa stiu si eu ce caut si nu cumva sa cumpar ce nu se potriveste pe Fiesta?

Nu sunt bune, le am cumparat degeaba, acum incerc sa le vand :(..
Daca e masina incarcata imi freaca putin..
incearca 175/65r14 ... astea sunt bune.

01 Ian 2011, 08:47

ti-ai cumparat jante pe 15 si de alea spui ca nu sunt bune? Eu nu am avut probleme niciodata cu astea de 15 sa-mi atinga si crede-ma ca am incarcat masina serios de mai multe ori. Cauciucuri am 195/50/R15. Poate de aici e problema la tine... Ce talon au anvelopele? La mai mult de 50 cred ca atinge.

03 Ian 2011, 20:48

$1 scrie:$2i-ai cumparat jante pe 15 si de alea spui ca nu sunt bune? Eu nu am avut probleme niciodata cu astea de 15 sa-mi atinga si crede-ma ca am incarcat masina serios de mai multe ori. Cauciucuri am 195/50/R15. Poate de aici e problema la tine... Ce talon au anvelopele? La mai mult de 50 cred ca atinge.

Da, asa este, cauciucurile care le am cumparat sunt cu talon de 65..... e groaznic... asa ca pana cand le vand mai suport.
Am niste jenti pe 15 ( cele de vara ) pe care am cauciucuri cu talon de 50. Da, acelea sunt f. bune.
Subiect închis