Switch to full style
Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Unde si cat
Subiect închis

Caut urmatoarele repere pt Ford Focus break 2002, benz. 1,6

09 Feb 2011, 19:05

Ma intereseaza sa achizitionez urmatoarele repere second-hand (din dezmembrari) pentru ford focus break 2002, 1,6; benzina - in stare estetica si functionala buna:
- 4 capace pt jante aliaj (modelul din imagine) cu cotele indicate;
Jante aliaj - cote pt capace.JPG

- 16 piulite cu saiba rotativa (de preferat cu cap) pt jantele din foto de mai sus (metric 12).
Piluite jante aliaj ford - cu cap.jpg

- plasticul interior de sub geamul 3 dreapta - spate - codul 55158 din figura - culoare neagra
Fig 1.JPG

Plastic interior spate.JPG

-plasticul de deasupra radiatorului - codul in desen 8327B
Fig 2.JPG

Plastic deasupra radiator.JPG

- 2 sau 3 nituri din plastic pt fixarea mastilor (grilei) din fata parbrizului (cele care se demonteaza la inlocuirea fitrului de polen) - ma intereseaza doar niturile dar am pus foto si cu blocul in care se clipseaza acestia pt a se putea observa mai exact despre ce reper este vorba.
Nit + suport fixare grila parbriz.JPG

Suport nit - locul de amplasare a unuia din cele 5.JPG

In cazul in care aveti de vanzare repere din cele solicitate, rog sa-mi lasati un pm cu oferta dvs de pret daca se pot trimite prin posta. Va garantez seriozitate maxima din partea mea! Multumesc anticipat pt eventualele oferte!

Re: Caut urmatoarele repere pt Ford Focus break 2002, benz. 1,6

10 Feb 2011, 13:19

Buna ziua! Imi pare rau dar momentan nu mai am piesele solicitate de dvs., reveniti.
Cu respect.

19 Feb 2011, 14:03

Piulite pt jantele de aliaj am achizitionat, pt restul reperelor anuntul ramane valabil.... ^^

25 Feb 2011, 21:40

Dintre reperele solicitate initial anuntul mai ramane valabil doar pt capace jante aliaj si deflectorul superior de la radiator!
Subiect închis