Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Unde si cat
07 Iun 2011, 14:59
Salutare
Am nevoie de deflectorul de pietre fata/fusta bara fata/tresa fata(partea neagra de sub bara pentru protectie) pentru Mondeo MK3 varianta FaceLift.
L-am agatat pe al meu intr-o bordura si deja nu-mi mai place cum arata. Vreau sa-l schimb.
Astept oferte cu o piesa in buna stare si cu toate clemele de pini de ghidaj in buna stare.
Va multumesc.
Atasez o poza pentru a se vedea!
- Fişiere ataşate
-

10 Iun 2011, 07:23
Chiar nu are nimeni ce-mi trebuie mie?
Ma indoiesc. Probabil sunteti toti ocupati de Zilele Clubului si nu va arde si de altele!:D
Las' ca mai astept!
15 Iun 2011, 08:48
Chiar ma lasati sa plec in concediu cu deflectorul vechi si rupt?:(
21 Iun 2011, 17:13
cat oferi???
22 Iun 2011, 11:11
Salutare
Ciudat negustor daca ma intreaba pe mine cat ofer pentru marfa sa!
Pune-mi o poza (sau chiar mai multe) ca sa ma conving ca este intreg si cu toate clemele si spune-ti pretul pe care-l doresti. Poate vei tine cont ca o bara completa si in buna stare se vinde aici cu 350 Ron. Astept oferta ta.
15 Iul 2011, 18:33
Inca astept o oferta concreta si serioasa pentru acel element - deflector pietre. Greu de crezut ca nu as putea gasi asa ceva.
Totodata caut si o contraaripa stanga. Acel element de plastic care protejeaza-izoleaza compartimentul motor de perimetrul rotii.
Multumesc pentru atentia voastra.
18 Aug 2011, 16:40
salut . tot asa ceva caut si eu numai ca mie imi trebuie pt o masina din 2002. astept oferte. multam
21 Aug 2011, 19:53
Salut,
Cine este interesat de deflectorul de pietre poate vizita urmatorul topic
viewtopic.php?t=58505 .
In cazul in care aveti intrebari puteti sa mi le adresati prin mp.
Toate bune si asfalt uscat!
21 Aug 2011, 19:54
Salut,
Cine este interesat de deflectorul de pietre poate vizita urmatorul topic
viewtopic.php?t=58505 .
In cazul in care aveti intrebari puteti sa mi le adresati prin mp.
Toate bune si asfalt uscat!
22 Aug 2011, 07:42
Neatza
Am eu carenajul de pe partea stanga fata... 90 ron.
22 Aug 2011, 09:35
Interesanta oferta Vali dar gandeste-te ca acest carenaj nou (la magazin sau firmele de profil de pe forum) costa aprox 45 Ron. L-am cumparat deja de nou.
Multumesc de oferta totusi.
22 Aug 2011, 11:02
K
Intardevar, gasesti acel carenaj la 45 - 50 ron, dar AFTER MARKET.Tine cont totusi ca si calitatea este alta. (un carenaj vechi dar original tine mai mult decat unul nou dar de o calitate jalnica)
Si preturile sunt negociabile, stii ca toti negociaza de la jumatate din pret.
Merci de reply oricum