Conform ofertelor primite ma simt raspunzator sa dau cateva explicatii: -
peste 1 luna suntem in 2012 -
1. masina domnului maxshop ar fi prima alegere, dar din cauza pretului, o sa ii zic pas (totusi daca umblati la pret bine, i'm waiting a signal); acum domnule maxshop, nu imi luati in nume de rau, eu nu va contest pretu, fiecare stie/crede ce bani face masina pe care o are sau cat vrea sa ia pe ea; asta daca ia ceva sau nu, poate va scadea pana o va vinde sau o va pastra.
2. masina domnului goodman ar fi pe pozitia 2 la egalitate cu a domnului anndreiy, si ar trece pe primul loc daca domnu max nu umbla la pret; din acest punct de vedere in functie de cum evolueaza pretul la domnul goodman, cine stie poate poate

.
2. pe ultima pozitie ar fi masina domnului anndreiy, care poate sa ii ia locul masini domnului goodman cat ar clipi; am o mica retinere la motorul de 1.8, dar cu dotarile aferente pe care masina le detine cred ca pot sa trec cu vederea; o singura precizare as avea, ca acel buton de langa scaunele incalzite cred ca este TCS, daca era ESP, scria pe el ESP, asa aratand roata derapand cred ca se refera la TCS; nu stiu sigur, dar asa am vazut la un alt ff.
3. despre cele gasite inafara forumului din pacate nu pot sa va dau date, motivul fiind ca nu prefer sa imi incarc memoria aiurea

, bineinteles ca am gasit

; am gasit oferte bune si inafara forumului, si totusi prefer in continuare sa iau de aici, de la un coleg

, ca apoi sa ii bat obraz in caz de minciuna

.
Doresc sa va zic ca imi plac toate cele trei oferte - va multumesc -, masinile arata bine, imi plac, felicitari, se vede ca ati avut grija de ele.
La final vreau sa va comuninc ca inca astept oferte (-ff2-
benzina-astept oferte), si ca respect toate decizile celor ce mi-au facut oferte si care or sa mai vina in legatura cu toate aspectele.