Switch to full style
Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Unde si cat
Subiect închis

Urgent

25 Ian 2012, 23:21

Salutare nu stiu daca am postat unde trebuie :( as avea si eu o intrebare am un ford mondeo din 1998 motor 1.6 16 valve si mi sa calat am gasit un alt motor dar nu este celasi tip de motor al meu este L1J si pe care lam gasit este L1F oare se potrives ?precizesz ca este tot de pe un ford mondeo numai ca este din anul 1996 tot 1.6 16 valve ......Va rog ajutatima

Re: Urgent

26 Ian 2012, 09:55

Buna ziua! Incerc sa va ajut eu, motoarele se potrivesc, asta doar daca folositi anexele de pe motorul dvs., motoarele sunt aceleasi diferenta de cod a tipului de motor provine doar din sistemele anexe care pot diferi. Cu respect.

26 Ian 2012, 20:11

vezi ca pt diferenta aia de litere din codul motorului o sa platesti la RAR in jur de 800 de lei pt trecerea in actele masinii.... e patita de mine treaba....

in schimb daca gasesti motor cu codul exact ca al tau te costa in jur de 50 de lei trecerea in acte...

27 Ian 2012, 10:12

Exact, are perfecta dreptate colegul, asa-i la noi (ca la nimeni), desi este acelasi motor caruia i se adauga accesoriile tipului de motor trecut deja in carte, RAR-ul considera ca se incadreaza la "artizanale" si doar ptr faptul ca manzgalesc trei caractere pe CIV, te taxeaza cu 800lei.
Subiect închis