Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Unde si cat
26 Ian 2012, 23:22
SUNT INTERESAT SA ACHIZITIONEZ INTERIOR DIN PIELE, IN STARE BUNA PT. MONDEO MK3!
CULOAREA NU PREA CONTEAZA, CI MAI DEGRABA STAREA!
OFER BANI CASH, IN FUNCTIE DE OFERTA!
VA MULTUMESC ANTICIPAT!
mail :
padurariu.marius@yahoo.com
27 Ian 2012, 10:15
$1 scrie:$2UNT INTERESAT SA ACHIZITIONEZ INTERIOR DIN PIELE, IN STARE BUNA PT. MONDEO MK3!
CULOAREA NU PREA CONTEAZA, CI MAI DEGRABA STAREA!
OFER BANI CASH, IN FUNCTIE DE OFERTA!
VA MULTUMESC ANTICIPAT!
mail :
padurariu.marius@yahoo.com
Buna ziua! Am interior piele in stare foarte buna, ptr mondeo combi 2002, incalzire in scaune, pretul este de 250euro/ set intreg (inclusiv fetele de usi). Pentru detalii sunati-ma la numerele de mai jos. Cu respect.
27 Ian 2012, 21:07
Buna , am un interior piele crem Ford Mondeo MK3 hatchback , complet cu panouri de usi , scaunele din fata cu incalzire , in stare foarte buna fara rupturi
Pret 550 euro
Tel 0728012525
31 Ian 2012, 14:01
am nevoie ca interiorul sa fie de pe un hatchback.
se pare ca nu se potriveste nici macar de pe sedan pe hatchback, sau daca stie careva vreo metoda (daca exista), prin care se poate face modificarea....sunt deschis!
MAI ASTEPT OFERTE, VA MULTUMESC!
10 Feb 2012, 01:16
[quote="maryo27,1032906"]am nevoie ca interiorul sa fie de pe un hatchback.
se pare ca nu se potriveste nici macar de pe sedan pe hatchback, sau daca stie careva vreo metoda (daca exista), prin care se poate face modificarea....sunt deschis!
MAI ASTEPT OFERTE, VA MULTUMESC![/quote
Buna , pozele cu interiorul de mai sus sunt exact pentru hatchback ( momentan le am in masina pe ghia x ) . Sunt dispusa sa mai negociez , eventual sa ne spui cat esti dispus sa oferi .