Switch to full style
Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Unde si cat
Subiect închis

A schimbat cineva rulmentul la telescop ???

25 Mai 2012, 21:26

A schimbat cineva vreodata rulmentul sau flansa la telescop? pt.k mie de ceva vreme mi se aude un troncanit din ce in ce mai puternic pe partea stanga.Mentionez k am schimbat dupa mecanici buni: rulment,bucse,PIVOT,capete de bara,cauciucuri,jante,facut geometrie.si totusi boncaneala ramane. a mai patit cineva?

HELP!!!

Re: A schimbat cineva rulmentul la telescop ???

26 Mai 2012, 07:26

E posibil sa fie de la rulmenti de la amortizoare.Indicat este sa schimbi in ambele parti (stanga-dreapta),iar flansele si rulmenti,pe original m-au costat pe mine in martie 150 lei.

27 Mai 2012, 11:31

dar flansa este cu tot cu rulment?cum ai schimbat?pt.ca este rulmentul separata ioar flansa separat...!!!

27 Mai 2012, 11:36

mai este unul "RULMENT SARCINA AMORTIZOR", sa fie acesta?

27 Mai 2012, 11:39

stie cineva pe unde se scoate?rulmentul ASTA?

27 Mai 2012, 19:19

trebuiesc prese si mana de mecanic , atentie ...nu e de joaca

28 Mai 2012, 07:46

Le-am schimbat la service;iti trebuie presa sa scoti arcul.Se pot achizitiona si separat,flansa este imbracata in cauciuc (sau din cauciuc) si multi zic ca nu prea are ce sa se strice...dar daca e imbatranit cauciucul,fisurat ,schimbi rulmentii si tot iti bate...

03 Iul 2012, 10:59

Pote sa bata chiar si telescopul dupa ce schimbi flansa cu rulment. Daca ai nevoie de flansa cu rumlent am eu la 50 de lei, nu noua, dar in stare perfecta.

12 Aug 2012, 17:57

Rezolvat.schimbat rulmentul sarcina amortizor din capatul amortizorului si se misca greu,am pus unul nou si gata cu troncaneala.e ca noua!!!

AVE.

13 Aug 2012, 06:48

A schimbat doar unul sau amandoi?
Subiect închis