Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Unde si cat
15 Oct 2012, 13:08
Caut un set Jante tabla noi, in 5 prezoane, pe 15 pentru un focus 2 Facelift Hatchback. Sa se potriveasca 195/65/15.Nu stiu specificatiile jantelor... Le voi folosi pt anvelopele de iarna. Eventual un pret impreuna cu piulite originale, pt. tabla. Multumesc. Sunt din Sibiu(pentru transport)
15 Oct 2012, 21:01
Pe net pretul unei jante noi sare de 200 ron. Mai degraba iei unele folosite pe care eventual le si roluiesti ulterior ca sa le aduci la cote si tot iesi la juma' de pret
16 Oct 2012, 09:18
Am primit o oferta de jante noi, cu factura, la pretul de 135 de lei, din tabla. Am cerut mai multe specificatii si am primit ca raspuns doar: "Jantele sunt fabricate in China, aprobate TUV." Si-a luat cineva asa ceva? Cele mai ieftine de pe piata.... Aveti vreo idee? Se rup/indoaie in 30km?
16 Oct 2012, 13:14
ca-s facute in china sau belize nu conteaza
au garantie? ce producator? KFZ? Kronprinz? etc ...
16 Oct 2012, 13:20
Nu mi-au raspuns la intrebarea asta, dar i-am mai intrebat odata, deoarece sa comand pe banii mei ceva fara nici un detaliu..., adica sa nu stiu ce comand nu imi prea convine
16 Oct 2012, 13:25
daca sunt astea de aici
http://www.anvelopejantepromotii.ro/jan ... l=Focus+II stiu ca si-a luat colegul @sintax, 135 lei+10 lei transport/buc.
viewtopic.php?f=54&t=80114.
16 Oct 2012, 13:46
Astea-s. O sa il intreb pe colegul "@sintax" cat de ok sunt jantele. Intre timp, i-am intrebat pe oamenii astia ce producator au pt. jantele astea, si ei mi-au trimis tuv-ul, inclusiv desenele tehnice dintr-un cad. Foarte tare! Atasez si un screenshot, nu tot ce mi-au trimis, deoarece chiar daca lor nu le pasa, mie tot mi se par informatii destul de.... "sensibile", si nici nu vreau sa fac reclama/antireclama..
- Fişiere ataşate
-

16 Oct 2012, 13:57
chestia ca sunt produse in china nu trebuie sa te sperie.cred ca 90% din ce gasim pe piata sunt produse in china,de la scule pana la electronice.si asta se intampla si in germania.