Switch to full style
Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Unde si cat
Subiect închis

Cumpar Jante Aliaj 16" 5x108 Ford Focus 2 Facelift

22 Oct 2012, 14:51

Doresc sa achizitionez jante pentru Ford Focus 2 Facelift de aliaj 16" 5x108
Jantele pot fi noi sau SH, important este ca d-voastra sa fiti din Bucuresti sau imprejurimi pentru ca vreau sa le vad inainte de achizitie.
Va rog ca orice oferta sa fie insotita de detalii si poze pe adresa de mail: rusen.lucian@gmail.com

Multumesc,
O zi buna

Re: Cumpar Jante Aliaj 16" 5x108 Ford Focus 2 Facelift

24 Oct 2012, 21:38

In link-ul de mai jos gasesti un set de jante din aliaj RIAL, R16, noi, nu o sa gsesti defecte la ele, doar la poza, nu au fost conditiile de lumina cele mai bune.
viewtopic.php?f=130&t=64480&start=575

30 Oct 2012, 13:47

daca doresti am niste jante pe 16, cele de pe focus titanium (facelift) cu multispite. poze nu am facut la ele pentru ca sunt puse la cineva, dar te asigur ca nu au nicio zgarietura macar, le-am folosit foarte putin. daca te intereseaza putem sa ne vedem sa vezi despre ce e vorba. Stima!

08 Noi 2012, 16:18

Sal! Daca mai esti interesat iti trimit mai tarziu foto cu un set de 4 jante de aliaj originale ford, model cu spite in y, pe 16", 5x108, noi-noute, nefolosite.

11 Noi 2012, 02:00

Salut

Daca mai ai nevoie de jante de aliaj iti pot oferi cateva modele produse de firma germana RIAL.
Pentru 16 inch preturile variaza de la 416 la 614 RON. Mai multe detalii si poze poti vedea pe http://www.vreauanvelopa.ro

In cazul in care modelele ti se par interesante ar fi necesar sa imi dai mai multe detalii despre masina (model, motorizare, an fabricatie) astfel incat sa gasim ceea ce ti se potriveste cel mai bine. Ne poti contacta prin email la contact@vreauanvelopa.ro

Jantele de aliaj sunt disponibile cu pre-comanda si achitarea unui avans pentru ca se aduc direct de la producator.
Transportul este gratuit daca esti din Bucuresti, altfel se aplica o taxa de 15 RON pe bucata.

Cu stima
Echipa VreauAnvelopa
Subiect închis