Switch to full style
Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Unde si cat
Subiect închis

AM nevoie de ajutor !!!!!cumpar matiz, sau alta varianta

29 Oct 2012, 19:37

Dragi colegi ,am nevoie de ajutor !!!!!!!
cumpar matiz sau alta marca masina mica (nissan micra, fiat panda-punto ,opel agila, spark , clio, focus ) la un pret pina in maxim 1700 EUR.
Eu unul prefer un matiz SE, dar nu sunt mofturos.
Se exclude fiesta inainte de 2004 , deoarece nu corespunde gusturilor sotiei !!!! #:-S

cerinte:

-inmatriculata romania
-4 usi
-aer conditionat (
am copil ce are rau de masina , si care va merge in ea, si e de jale :shock: ....)

-fara urme de avarii majore, rugina , recarosari , duplicate carte identitate etc...taxi, sau scoala (m-am saturat de gasit smenuri)
]
Se exclude fiesta model inainte de 2004 , deaorece nu corespunde gusturilor sotiei !!!! :-t , si sincer modelul acela e al dracului de urit !

am nevoie de o masina relativ ingrijita , curatica , intretinuta, pentru sotie.
Daca nu-i gasesc una acceptabila, risc sa merg pe jos, deoarece sotia imi confisca FOCUSUL :| #:-S
Daca masina nu e ok , acelasi risc-trebuie sa merg eu cu ea si pierd focusul.
in plus , se anunta si alte represalii:
-hrana rece de la lidl ( conserve la oferta+.........altele :-?? 8-} )

tel. 0741.942.635

Re: AM nevoie de ajutor !!!!!cumpar matiz, sau alta varianta

12 Noi 2012, 22:53

Salut! prietena mea are un matiz se de vanzare...masina e impecabila...ca sa-ti explic mai bine...e originala...nimic nu e schimbat la ea decat cd-playerul...masina are 64000 de km si de 2 ani de zile e tinuta in curte pentru ca ne-am facut un program comun si am mers cu focusul meu.
Masinuta chiar merita vazuta,functioneaza tot la ea,si inca mai miroase a nou ca sa zic asa...uite iti dau un link sa o vezi http://mercador.ro/oferta/daewoo-matiz- ... e9d;r:36;s:

si daca-ti place ne auzim la telefon....0723673747

Re: AM nevoie de ajutor !!!!!cumpar matiz, sau alta varianta

30 Noi 2012, 08:10

se poate inchide ,multumesc
Subiect închis