Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Unde si cat
16 Ian 2012, 13:45
Buna ziua!
Sunt posesorul unui Ford Focus 1,6 TDCI, 80 kw(109 hp), euro 3, fabricat in 2006, 80.000km si nu stiu la care dintre cele doua sortimente de ulei Motul (8100 Eco-nergy,5w30 sau 913 C, 5w30) sa ma opresc. Diferenta de pret dintre cele doua tipuri nu este o problema, dorinta mea fiind doar asigurarea ungerii cat mai bune a motorului care nu mai este la "prima tinerete" si a devenit cam galagios.
Problema cea mai mare este ca nu am reusit sa gasesc de vanzare niciunul dintre cele doua tipuri de ulei, dar insist in continuare.
In situatia in care nu gasesc as vrea sa stiu cam cum este Liqui moly in comparatie cu Motul (bineinteles pentru Ford)
Cu stima,
16 Ian 2012, 18:21
Vezi ca avem un coleg pe forum care comercializeaza Motul, eu am luat de doua ori de la el, este super ok (si el si uleiul).
Seara buna!
17 Ian 2012, 08:17
Am trimis solicitari, dar din pacate am primit raspuns negativ sau n-am prinit easpuns deloc. Daca poti sa-mi precizezi care este colegul de la care ati cumparat va meltumesc anticipat.
Cu stima,
17 Ian 2012, 18:22
Il rog pe colegul "valifocus" sa-mi dea precizari, mai exact de la care coleg a cumparat?
Multumesc anticipat!
20 Ian 2012, 21:47
Mii de scuze pentru intarziere, am fost plecat la munte si acum trei ore m-am intors.
Colegul se numeste Mike1 si are topic deschis la firme autorizate:
viewtopic.php?t=27702 Seara buna, sper ca nu am raspuns prea tarziu.
23 Ian 2012, 12:34
Nici o problema, am trimis mesaje celor de la "pasior", dar din pacate pana acum n-am primit niciun feed-back, oricum va multumesc mult pentru buna intentie.
Cu stima,
23 Ian 2012, 18:42
Alta sugestie ?
23 Ian 2012, 19:02
http://www.google.ro/aclk?sa=L&ai=CpLkt ... il_id%3D64Mai sunt si altele,eu am gasit pe Google o pagina intreaga cautand 'ulei motul'
23 Ian 2012, 19:05
Incearca si un telefon, eu cu Mihai nu am avut niciodata probleme, ce e drept, doar prima oara cand am cumparat de la el l-am contactat pe forum, dupa aia l-am sunat pe umarul de Orange.
Seara buna.
23 Ian 2012, 19:16
Scuze ca iti poluez topicul....dar nu ma pot abtine.....de ce doresti neaparat motul...ti-a fost recomandat sau ai mai folosit? Pentru mine a fost o mare dezamagire, am luat anul trecut motul special ford 913B,5W30, recomandat de "cineva", dupa max 3000km l-am inlocuit cu ce stiam eu, cu magnatec, si s-a vazut.
Nu ma intereseaza reclama, cred ca poti alege altceva.
Succesuri.
24 Ian 2012, 08:32
"valifocus" a scris : "Vezi ca avem un coleg pe forum care comercializeaza Motul, eu am luat de doua ori de la el, este super ok (si el si uleiul)".
In plus, au mai fost postate mai multe impresii pozitive despre Motul, in sensul ca motoarele au devenit mai putin galagioase, daca credeti ca sunt doar "impresii", ma voi reorienta spre alte marci(despre liqui moly ce parere aveti?)
Sunt deschis la orice sugestie si nu am un fix cu Motul, doar ca vreau un ulei de calitate pentru masina mea(80.000km), iar din tot ce am reusit sa citesc pe forum n-am putut sa trag o concluzie.
Cu stima,
25 Ian 2012, 15:53
Eu am luat Motul Specific 913C de aici:
http://www.autozr1.ro/5w-30/1358-motul- ... 5w-30.htmlFoarte amabili si prompti. Dar in privinta uleiului nu ma pot pronunta inca deoarece n-am apucat sa-i fac revizia masinii. Dar si eu am citit numai de bine despre Motul. In plus, este singurul ulei cu specificatia 913C 100% sintetic, cel putin din ce am gasit eu pana acum. Si de Liqui Moly am auzit de bine.