Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Unde si cat
Subiect închis

Caut sistem prindere plasa despartitoare

28 Iun 2012, 12:52

Am cumpărat o plasă despărţitoare fără acele chestii cu care se prinde tija plasei în suporţii din plafon :((
Am ataşat 2 poze cu capătul tijei de la plasa mea precum şi o poză găsită pe net cu o plasă completă.

Are cineva de vânzare acel sistem de prindere a plasei despărţitoare în suporţii din plafon pentru un Focus 1 ???
Fişiere ataşate
capat tija 1.jpg
Capăt tijă 1
capat tija 2.jpg
Capăt tijă 2
plasa focus.JPG
Plasă întreagă

Re: Caut sistem prindere plasa despartitoare

28 Iun 2012, 13:34

Pai...?! Ce faci cu ea...?! Ai catel pe care sa il scoti in masina la plimbare...?!
Eu zic sa nu o montezi... o sa zici ca esti la puscarie ca in duba de la politie...

28 Iun 2012, 13:38

Atunci când voi avea bagaje multe şi drum lung (şi toate astea se întâmplă ...) este util. Cred eu.
Tu nu ???

PS: ahhh, şi nu pot avea impresia că-s în duba poliţiei pt că-s ... la volan :D
Şi atunci nu-mi pasă :D Caut utilul ;)

28 Iun 2012, 14:21

Am fost si eu de cateva ori in postura de a umple spatiul din spate pana sus de tot, cand am mers la munte si a trebuit sa car cortul de 6 persoane, un pavilion, scaune si toate cele... dar cu toate tetierele ridicate la maxim in sus nu a fost nici o probleme in a sprijini si a aseza bagajele pana aproape de plafon, neavand probleme cu rasturnatul bagajelor pe tot parcursul drumului. Plasa aceea se monteaza numai daca transporti in spate un animal de companie ( caine ) pentru a nu permite accesul acestuia in restul habitaclului. Pentru bagaje ezista o alta plasa care se prinde de suportii laterali din portbagaj si se intinde deasupra peste bagaje pentru a impiedica balansul sau miscarea lor.

28 Iun 2012, 14:44

Greşeşti puţin. Pt transportul unui câine, de ex, se foloseşte un grilaj metalic, nu din sfoară/material textil. Aşa ştiu. Acesta, din material textil, este doar pt a împiedica bagajele ca la o frână mai puternică să-ţi vină în faţă.
Ştiu de cealaltă plasă, orizontală, pt fixarea pe podea a bagajelor, mai puţine în acest caz.
Oricum, având această plasă, de ce să n-o folosesc atunci când cred că am nevoie ???

PS: uite aici un exemplu
http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?f=21&t=18576
Sau aici: http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?f=21&t=11648

01 Iul 2012, 09:58

Dacă nu aveţi de vânzare, barem o poză mai clară nu puteţi posta, ca să ştiu sigur ce formă să caut ???

04 Iul 2012, 08:35

Nimeni, nimic, nici o poză ??? :(

14 Iul 2012, 14:46

http://www.tocmai.ro/grilaj-pentru-caine-4244045.html

15 Iul 2012, 11:12

Merci Florin, dar eu caut sistemul de prindere în locaşurile din tavan, nu grilajul propriu-zis.
La sistem vreau poză/poze, să văd cum arată ...

PS: poza pusă de tine confirmă spusele mele cu diferenţa dintre grilaj textil şi metalic

17 Aug 2012, 20:28

$1 scrie:$2..
Are cineva de vânzare acel sistem de prindere a plasei despărţitoare în suporţii din plafon pentru un Focus 1 ???

Revin cu rugămintea [-O<
Subiect închis