Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Unde si cat
Subiect închis

Cumpar foi arc ford transit 2003

11 Iun 2012, 08:46

Cumpar 2 foi arc principale ford transit motor 2400,astept oferte
Ym:firefighter_gyl
Tel:0747907831

Sent from my iPhone using Tapatalk

Re: Cumpar foi arc ford transit 2003

11 Iun 2012, 20:27

Numar de sasiu,fata sau spate?

11 Iun 2012, 22:03

Serie sasiu. wf0axxttfa2j15925
Am nevoie pe spate foi arc principale, second

11 Iun 2012, 23:29

Poimaine vad cat costa,noi.Intre timp,spune-mi cat vrei sa platesti pe unele second.S-ar putea,daca ai noroc,sa-ti aduc unele noi,la pret apropiat de cel al unora second hand.Le spui foi principale celor mai lungi,cu ochiuri la capete,nu?Cate foi are fiecare arc,pentru eventualitatea ca seria sasiului nu va spune asta?

12 Iun 2012, 07:15

In jur de 200 de lei si da la cele mai lungi ma refer cu ochiurile respective,astept un raspuns din partea ta,multumesc

13 Iun 2012, 16:46

Iata ce am aflat:masina este din 2002 si are 66KW.Dupa numarul sasiului,au fost selectate 2 coduri pentru arcurile spate,ambele cu cate 3 foi,ambele cu latimea de 60mm dar diferite in functie de greutatea maxima totala a masinii si de felul puntii spate(cu roti simple sau duble).Chestiile astea,cu greutatea si felul puntii,nu le selecteaza programul.
Ca urmare,trebuie sa te uiti pe placuta cu date care este plasata,dupa cate stiu,la scara masinii.Ar fi bine daca ai reusi sa faci o poza buna pe care sa mi-o trimiti,ca sa iau eu de acolo ce-mi trebuie.Cat priveste pretul,aici arcurile se vand numai complete si cred ca stii deja pretul.Cred ca pot rezolva problema,dar sa vad datele.Daca vrei sa continuam discutia,cred ca e mai bine pe PM.Si spune-mi de unde esti.

02 Iul 2012, 13:57

Si eu am un transit 100t300 si are o singura foaie si nu sunt multumit as mai vrea macar o foaie daca nu chiar 2 , daca cineva are 0768690830.

04 Iul 2012, 07:15

http://i.imgur.com/JBiSE.jpg
http://i.imgur.com/4OvYq.jpg

15 Oct 2012, 18:58

Am,in sfarsit,oferta de arcuri spate cu 3 foi,noi.Pretul este intre 1000 si 1100lei,perechea.

15 Oct 2012, 21:04

o oferta completa de arcuri de Ford Transit poti gasi si pe Autokarma.ro sau epiesa.ro....sunt destule optiuni de calitate si pret.

16 Oct 2012, 01:26

Optiunile de pe Autokarma nu se refera la calitate ci,la destinatia lor.Cele ieftine nu intra in discutie daca ai de carat incarcaturi grele,cum vor cei ce-au postat pe aici.La incarcaturi grele se folosesc cele cu 3 foi,iar alea sunt mai la urma.

16 Oct 2012, 15:45

tocmai vorbeam de foi de arc si....am si eu una rupta..... azi am rupt-o....obarlagul cum se zice "sofereste".....

Sa vad ce gasesc acum la dezmembrari . Am sunat la o firma de dezmembrari si mi-a cerut 800 lei pe arc complet.....Nu sunt nebun sa dau atatia bani pe un arc second-hand cand nou se gaseste intre 700-1000 lei....

Este a doua ora cand rup arcul in 2 saptamani....fara sa am mai mult de 1000 kg pe masina....

De data asta am sa-i fac cea mai radicala operatiune de schimbare de arc....
Deja mi-sa luat si de masina si de marca FORD !
Am sa merg din nou la un fierar si am sa-i fac arcuri cum n-a vazut mama lui de Ford Transit de la descoperirea americi si pana azi! Ori se rupe sasiul ori se rupe axa spate si in felul asta o arunc la fier vechi !

Voi posta aici toate imaginile si detaliile legate de aceasta operatie te tuning !

16 Oct 2012, 22:50

Sa va spun un lucru in cunostiinta de cauza: ce aveti voi pe masina sunt asa numitele arcuri parabolice. In principiu aceste arcuri se schimba cu totul, iar "fierarii"nu prea au cum sa scoata ceva de calitate deoarece necesita tratamente speciale, este un proces destul de sofisticat pentru un manufacturier.
Mai bine faceti un efort si cumparati ceva sigur.

17 Oct 2012, 13:00

Buna ziua! Ca sa particip si eu la aceasta discutie, as avea de zis urmatoarele, pe Transit s'au montat mai multe feluri de arcuri, incepand cu o singura foaie (zise de carbon), cu doua, cu trei..... pana la sase foi, spre exemplu cel cu o foaie suporta greutate mai mare decat cel cu trei foi insa confortul(mai ales fara incarcatura) sufera, cele cu doua foi pot fi mai rezistente decat cele cu o foiae sau cu trei, sase foi insemna maximul de greutate, discutiile pot continua. Revenind la oferta si cerere, momentan mai am doar un arc cu doua foi, sapt trecuta am dat un set cu cinci foi. o zi buna.
Subiect închis